Τρεις υπάλληλοι της Βουλής βραβεύθηκαν για τον απαράμιλλο ζήλο, την εργατικότητα και την προθυμία που επέδειξαν κατά το έτος που πέρασε κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Κοινοβούλιο.
Οι γενικοί διευθυντές όλων των τμημάτων πρότειναν τους υπαλλήλους εκείνους που διαθέτουν τα προαπαιτούμενα και κατόπιν κλήρωσης τρεις από αυτούς βραβεύθηκαν.
Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος ευχήθηκε στους υπαλλήλους να έχουν μια καλή και παραγωγική χρονιά.
Ο κ. Μεϊμαράκης συνεχάρη τους υπαλλήλους της Βουλής για το έργο τους, τους ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία και ευχήθηκε αυτή να συνεχιστεί με αμείωτο ενδιαφέρον και το 2014. Διαβεβαίωσε ακόμη πως το Κοινοβούλιο, με το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει είναι ήδη έτοιμο να ανταποκριθεί με επιτυχία στις ιδιαίτερα αυξημένες υποχρεώσεις κατά το εξάμηνο της ελληνικής ευρωπαϊκής προεδρίας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, οι πρώην πρόεδροι της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος και Δημήτριος Σιούφας, αντιπρόεδροι της Βουλής, εκπρόσωποι των κομμάτων και βουλευτές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από