Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πανιώνιος, νικώντας τον ΠΑΟΚ με 2-0 μέσα στη Νέα Σμύρνη. Ο Λάζνικ, ήταν ο παίκτης του αγώνα, αφού πέτυχε ένα γκολ και έβγαλε την ασίστ για ένα ακόμη, ενώ ο Ανέστης, σε μεγάλη μέρα, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του απέναντι στις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

Το 1-0 έκανε ο Αραβίδης στο 6’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Λάζνικ. Το 2-0 έκανε ο Λάζνικ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 61’.

Ο ΠΑΟΚ έκανε την τρίτη ήττα του στο Πρωτάθλημα, ενώ ο Χουμπ Στέφενς προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι –όπως έχει κάνει πολλές φορές φέτος- χρησιμοποιώντας ακόμη και τον Μάρτενς, δυο ημέρες μετά την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη. Ο Δικέφαλος είχε δοκάρι στο 12’ με τον Αθανασιάδη.

Την κίτρινη κάρτα ο διαιτητής Μάνταλος (Καβάλας) έδειξε στους: Λάζαρ, Αθανασιάδη, Μητρόπουλο

Πανιώνιος: Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κολοβός (70’ Ντούνης), Παντίδος, Κουλουχέρης, Λάζνικ ( 81’ Μπούζας), Αραβίδης, Γιάννου (62’ Μητρόπουλος)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Βίτορ, Σπυρόπουλος (59’ Λίνο), Τζιόλης, Λάζαρ (59’ Μάρτενς), Κατσουράνης, Λούκας, Στοχ (71’ Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης.

Ο Χουμπ Στέφενς, μετά το τέλος του αγώνα, είπε: «Όταν δεν κάνεις τις ευκαιρίες γκολ, δεν μπορείς να κερδίσεις. Κάναμε και κάποια ανόητα φάουλ και έτσι ο αντίπαλος άξιζε να κερδίσει». Ο Κώστας Παναγόπουλος με την σειρά του, είπε: «Μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, από την πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδας. Συγχαρητήρια σε όλους».