Ανάσες στον Σαλίνο αποφάσισε να δώσει ο Μίτσελ και δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης το Σάββατο (17.15) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Ο ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους Πελέ (έμεινε εκτός, για δεύτερη συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος), Ιμπαγάσα, Σέποβιτς και τους τραυματίες Σιόβα, Τόρες. Ο ισπανός αμυντικός συνέχισε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Παρασκευής.

Η 18άδα: Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Ντομίνγκες, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μέγιερι, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Ρομπέρτο, Σαβιόλα, Σάμαρης, Βάις, Μήτρογλου.

Το πρόγραμμα της προπόνησης , παραμονή της συνάντησης με τον Λεβαδειακό, περιελάμβανε ανάπτυξη και τακτική του παιχνιδιού καθώς και οικογενειακό δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.

Ο Πεϊτσίνοβιτς

Ο 26χρονος σέρβος στόπερ της Νις, Νεμάνια Πεϊτσίνοβιτς, βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, ωστόσο την περίπτωση μεταγραφής του εξετάζουν και άλλες ομάδες. Το «Eurosport» σημειώνει πως η Σεντ Ετιέν θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του Πεϊτσίνοβιτς ο οποίος πολιορκείται από τις Λυών, Λιλ, Γκλάντμπαχ.