Ο βραβευμένος με Οσκαρ Μπίλι Μπομπ Θόρντον συνεχίζει, με την εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκδοχή της ταινίας των αδελφών Κόεν «Φάργκο», τη συζήτηση για τον ρόλο της τηλεόρασης στην υποδοχή των ηθοποιών που δεν βρίσκουν ρόλους σε νέες κινηματογραφικές παραγωγές του Χόλιγουντ.

«Οσοι από τους ηθοποιούς αναζητούν σενάρια ποιότητας δεν τα βρίσκουν στις κινηματογραφικές ταινίες αλλά στην τηλεόραση. Εκεί υπάρχει το δημιουργικό περιβάλλον», είπε ο αμερικανός ηθοποιός στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της νέας σειράς. Και σχολίασε ότι οι νέες παραγωγές του σινεμά αφορούν πλέον ταινίες δράσης, σαχλές κωμωδίες και ταινίες για βρικόλακες, στις οποίες οι πρωταγωνιστές είναι ωραία μοντέλα.

Ο Θόρντον υπερασπίζεται την άποψη των σκηνοθετών Στίβεν Σόντερμπεργκ και Ντέιβιντ Λιντς, οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από τα κινηματογραφικά γυρίσματα ταινιών. «Η βιομηχανία του θεάματος μπορεί να προσποιείται ό,τι γουστάρει, αλλά ο κόσμος του κινηματογράφου έχει αλλάξει δραστικά, ιδιαίτερα τα τελευταία έξι χρόνια. Αν θέλεις να είσαι ηθοποιός μπες στο κάστινγκ μιας πολύ καλής τηλεοπτικής σειράς», είναι η άποψη του Θόρντον, βραβευμένου το 1996 με Οσκαρ διασκευασμένου σεναρίου για την ταινία «Κοφτερό λεπίδι».

Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον, πρώην σύζυγος της Αντζελίνα Τζολί, άνθρωπος επίσης της μουσικής, μέλος του συγκροτήματος κάντρι The Boxmasters, βρέθηκε στην καναδική πόλη Κάλγκαρι, όπου έγιναν τα γυρίσματα του τηλεοπτικού «Φάργκο». Η σειρά των 10 επεισοδίων θα αρχίσει να προβάλλεται από τον Απρίλιο και συμπρωταγωνιστούν οι Μάρτιν Φρίμαν, Μπομπ Οντενκερκ, Κόλιν Χανκς και Ολιβερ Πλατ.