Σημαντικές επενδύσεις για το 2014 έχει προγραμματίσει και θα υλοποιήσει στην Ελλάδα η εταιρεία Coca-Cola 3Ε στο πλαίσιο της στρατηγικής δέσμευσής της για διατήρηση ισχυρής και σταθερής παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι εντός των επόμενων μηνών θα προχωρήσει σε επενδύσεις ύψους 3 εκατ. ευρώ στη μονάδα παραγωγής του Αιγίου, όπου παράγεται το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, με σκοπό την αναβάθμιση του μηχανολογικού εξοπλισμού αλλά και των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Επίσης, επενδύσεις ύψους 8 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθούν στη μονάδα του Σχηματαρίου Βοιωτίας, με στόχο αφενός την καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών πόρων και του νερού και αφετέρου την περαιτέρω ενίσχυση της παραγωγικής δυναμικότητάς της, ενώ η παραγωγική μονάδα στο Βόλο παραμένει μία από τις βασικές μονάδες της στην Ελλάδα και θα επικεντρωθεί πλέον στην παραγωγή αναψυκτικών.

Συγκεκριμένα, η μονάδα στον Βόλο παράγει το 84% του όγκου αναψυκτικών σε γυάλινη φιάλη για όλη την ελληνική αγορά, ενώ αποτελεί βασική μονάδα για την παραγωγή αναψυκτικών σε κουτιά αλουμινίου, καλύπτοντας το 29% της συνολικής παραγωγής, που προορίζεται για την κάλυψη των αναγκών της ελληνικής αγοράς και των αγορών του εξωτερικού.

Τέλος και η μονάδα που διατηρεί η εταιρεία στο Ηράκλειο της Κρήτης θα συνεχίσει την παραγωγική της διαδικασία καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του νησιού και συμπληρωματικά της υπόλοιπης χώρας σε αναψυκτικά.

Σήμερα το 98% των προϊόντων της Coca-Cola Τρία Έψιλον που καταναλώνονται στην ελληνική αγορά παράγονται στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από