Το ποσό των 7,5 εκατ. ευρώ επέστρεψε στο ελληνικό Δημόσιο ένας ακόμα κατηγορούμενος, όπως έχει κάνει και ο ήδη προφυλακισμένος Αντώνης Κάντας, για την υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος για την υπόθεση της προμήθειας των Tor m-1 Γιώργος Καμάρης, ο οποίος φέρεται ως εκπρόσωπος της εταιρείας Glavis, επέστρεψε υπέρ του ελληνικού Δημοσίου χρήματα, που σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι του είχε δώσει να διαχειρίζεται ο ήδη καταδικασμένος για τις «χρυσές μίζες» πρώην διευθυντής εξοπλιστικών Γιάννης Σμπώκος.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του μάλιστα, στους ανακριτές κατά της διαφθοράς, Γαβριήλ Μαλλή και Γιάννη Σταυρόπουλο, ο Γ. Καμάρης, είχε δείξει, εδώ και καιρό, ως τον πραγματικό δικαούχο της εταιρείας, τον Γιάννη Σμπώκο.

Υπενθυμίζεται, ότι την τακτική της επιστροφής χρημάτων από παράνομες πληρωμές, είχε επιλέξει πρώτος, ο ήδη προφυλακισμένος Αντώνης Κάντας, καθώς με ενέργειες των δικηγόρων του, Γιάννη Μαντζουράνη και Ηλία Μπίσια, έχουν φτάσει στα ταμεία του δημοσίου περίπου 10,1 εκατομμύρια ευρώ από μίζες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από