Το ποσό των 7,5 εκατ. ευρώ επέστρεψε στο ελληνικό Δημόσιο ένας ακόμα κατηγορούμενος, όπως έχει κάνει και ο ήδη προφυλακισμένος Αντώνης Κάντας, για την υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος για την υπόθεση της προμήθειας των Tor m-1 Γιώργος Καμάρης, ο οποίος φέρεται ως εκπρόσωπος της εταιρείας Glavis, επέστρεψε υπέρ του ελληνικού Δημοσίου χρήματα, που σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι του είχε δώσει να διαχειρίζεται ο ήδη καταδικασμένος για τις «χρυσές μίζες» πρώην διευθυντής εξοπλιστικών Γιάννης Σμπώκος.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του μάλιστα, στους ανακριτές κατά της διαφθοράς, Γαβριήλ Μαλλή και Γιάννη Σταυρόπουλο, ο Γ. Καμάρης, είχε δείξει, εδώ και καιρό, ως τον πραγματικό δικαούχο της εταιρείας, τον Γιάννη Σμπώκο.

Υπενθυμίζεται, ότι την τακτική της επιστροφής χρημάτων από παράνομες πληρωμές, είχε επιλέξει πρώτος, ο ήδη προφυλακισμένος Αντώνης Κάντας, καθώς με ενέργειες των δικηγόρων του, Γιάννη Μαντζουράνη και Ηλία Μπίσια, έχουν φτάσει στα ταμεία του δημοσίου περίπου 10,1 εκατομμύρια ευρώ από μίζες.