Με ιδιαίτερη προσοχή ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης Πατρών, τις μαρτυρίες πολιτών, που κάνουν λόγο για παρουσία ενόπλων κουκουλοφόρων έξω από πολυχώρο στην λεωφόρο Ακτή Δυμαίων, όπου στεγάζεται πολυκατάστημα παιχνιδιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 7.30 το βράδυ της Δευτέρας πολίτες τηλεφώνησαν στο κέντρο της Άμεσης Δράσης και κατήγγειλαν ότι έξω από τον πολυχώρο «Βέσο Μάρε» υπάρχουν τουλάχιστον δύο άτομα, τα οποία έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και κρατούν πολεμικά όπλα, τύπου «Καλάσνικοφ».

Μάλιστα, όπως πρόσθεταν, στον πολυχώρο είχε προκληθεί αναστάτωση, αφού εκείνη την ώρα βρίσκονταν αρκετοί πολίτες με τις οικογένειές τους.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης, αλλά όταν έφθασαν στο σημείο δεν εντόπισαν κάποιους από τους κουκουλοφόρους.

Στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι λίγη ώρα πριν βρισκόταν σε εξέλιξη χρηματαποστολή από το πολυκατάστημα παιχνιδιών.

Αστυνομικοί που βρέθηκαν στον πολυχώρο πήραν καταθέσεις από πολίτες, αλλά και εργαζόμενους στο πολυκατάστημα παιχνιδιών, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για την συγκεκριμένη υπόθεση και κυρίως για τον αν επρόκειτο για απόπειρα ληστείας.

Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών, αστυνομικοί συλλέγουν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή, ώστε να εντοπίσουν κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, πραγματοποιούνται έρευνες τόσο στην Πάτρα όσο και στην ευρύτερη περιοχή, ενώ έχουν ειδοποιηθεί και γειτονικές αστυνομικές διευθύνσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από