To 2006 ο 53χρονος είχε καταδικαστεί σε 23 χρόνια κάθειρξης για ασέλγεια σε βάρος της 10χρονης κόρης του και της 7χρονης ορφανής φίλης της, καθώς και για πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, αλλά έμεινε μόλις 4 χρόνια στη φυλακή.

Ο ίδιος συνελήφθη ξανά επ’ αυτοφώρω, τη στιγμή που «κατέβαζε» σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, σε καφετέρια στον Βύρωνα.

Τα ίχνη του εντοπίστηκαν από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που, μετά από την έκδοση σχετικών διατάξεων από τις εισαγγελικές αρχές για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών μέσω διαδικτύου, ταυτοποίησε τα στοιχεία του και τον τρόπο δράσης του.
Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι ο 53χρονος, για το χρονικό διάστημα από 1 Νοεμβρίου έως και 19 Δεκεμβρίου 2013, με τη χρήση τουλάχιστον 22 διαφορετικών και μοναδικών ΙP διευθύνσεων, κατείχε και διακινούσε μέσω ειδικών προγραμμάτων διαμοιρασμού αρχείων στο διαδίκτυο τουλάχιστον 270 αρχεία παιδικού πορνογραφικού υλικού.
Οπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς μετακινείτο κάθε φορά σε διαφορετικά καταστήματα-καφετέριες και συνδεόταν στο διαδίκτυο από την ασύρματη σύνδεση κάθε καταστήματος, προκειμένου να αποφεύγει τον εντοπισμό του.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος υπολογιστή, που θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις.
Τη φορά αυτή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση μέσω διαδικτύου «σκληρού» υλικού παιδικής πορνογραφίας.