Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα δηλώνει ότι δεν ανησυχεί για το ότι οι κόρες του έχουν αρχίσει να βγαίνουν ραντεβού. Στο κάτω-κάτω, έχει βοήθεια ως προς την επίβλεψή τους.

Η 15χρονη Μάλια και η 12χρονη Σάσα είναι «πολύ λογικές», είπε ο Ομπάμα στον κωμικό και παρουσιαστή τοκ σόου Στιβ Χάρβεϊ στο πλαίσιο τηλεοπτικής του συνέντευξης που προβλήθηκε την Παρασκευή.

«Και ο δεύτερος λόγος είναι, έχω άνδρες με όπλα να τις ακολουθούν παντού συνεχώς», αστειεύτηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφερόμενος στους μυστικούς αστυνομικούς που είναι μόνιμα παρόντες όπου πηγαίνει η οικογένεια Ομπάμα.

«Αυτός είναι ο κύριος λόγος που έβαλα και πάλι υποψηφιότητα», αστειεύτηκε ο Ομπάμα στη διάρκεια της ανάλαφρης αυτής συνέντευξης που βιντεοσκοπήθηκε στο Λευκό Οίκο. «Ξέρετε, θα είναι καλυμμένες (οι κόρες) για το μεγαλύτερο τμήμα της θητείας τους στο σχολείο», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ με την οικογένειά του αναχώρησαν χθες για διακοπές μίας εβδομάδας στη Χαβάη.

Τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του Μισέλ έχουν προσπαθήσει πολύ να κρατήσουν, κατά το δυνατόν, τις κόρες τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη διάρκεια της προεδρίας του.

«Τα πάνε μιά χαρά, αλλά μεγαλώνουν τόσο γρήγορα», σχολίασε ο Ομπάμα.

Όπως είπε ο πρόεδρος, ανησυχεί σχετικά με το αν «εμποδίζει τα κορίτσια να έχουν μία φυσιολογική ζωή» και πρόσθεσε ότι τις έχει διδάξει να παίρνουν σωστές αποφάσεις για τις σχέσεις τους.

«Αυτό που τους έχω πει είναι ότι, αν ένας νεαρός σας σέβεται κι είναι ευγενής απέναντί σας, τότε δεν θα είμαι από πάνω σας κάθε δευτερόλεπτο. Νομίζω ότι είναι αρκετά τρομακτικό να ζητάς να βγείτε από την κόρη του προέδρου χωρίς να αποτελώ εγώ τον τρομακτικό παράγοντα», κατέληξε ο αμερικανός πρόεδρος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από