Το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας μάς προσκαλεί να περάσουμε τιςδύο ομορφότερες νύχτες του χρόνου απολαμβάνοντας τις μοναδικές και διεθνώς βραβευμένες γαστρονομικές του προτάσεις.

Η «Σπονδή», που φιγουράρει στη λίστα με τα 100 καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης, υποδέχεται το κοινό παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με δύο μενού υψηλής γαστρονομίας.

Το εστιατόριο του ομίλου Τραστέλη βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στη διάσημη λίστα www.theeuropean50best.com που υπογράφουν διακεκριμένοι εστιάτορες, σεφ κι επαγγελματίες από το χώρο της γαστρονομίας αφου κάθε χρόνο ξεχωρίζει με τις γευστικές του δημιουργίες και χαρίζει μοναδικές στιγμές γαστριμαργικής απόλαυσης σε έλληνες και ξένους. Φέτος στις γιορτές απολαύστε τη δημιουργική κουζίνα της ομάδας της Σπονδής, του εστιατορίου που με αφοσίωση στην ποιότητα έχει τον πήχη ψηλά σε όλες τις εποχές.

Μενού Παραμονής Χριστουγέννων

Κανελόνι Καβούρι/ Χαβιάρι/ Αφρός Ρυζιού/ Ξύδι Μάνγκο Cannelloni de Tourteau/ Caviar/ Siphon de Riz/ Vinaigre de Mangue Crab Cannelloni/ Caviar/ Rice Foam/ Mango Vinegar

Φουά Γκρα/ Μουσλίν Πατάτας/ Καραμελωμένα Κρεμμύδια/Μανιτάρια Σιτάκε Foie Gras Poêlé/ Emulsion de Pomme Rate/ Oignon Caramélisé/ Shiitake

Pan Fried Foie Gras/ Froth of “Rate”Potato/ Caramelized Onion/ Shiitake

Λαυράκι/ Nori/ Αγγινάρες/ Κυδώνια/ Λάδι Yuzu Bar/ Nori/ Artichaut/ Coques/ Huile de Yuzu Sea Bass/ Nori/ Artichoke/ Cockles/ Yuzu Oil

Άγρια Πάπια/ Κρομεσκί / Παντζάρια/ Μαύρο Φραγκοστάφυλλο Canard Sauvage/ Cromesquis de la Cuisse/ Betterave/ Cassis Wild Duck/ “Cromesquis” of the Leg/ Beetroot/ Blackcurrant

Τυρί “ Camembert ”/ Καρύδια/ Ξερά Bερύκοκα Camembert Fermier/ Noix Torréfiées/ Compotée d’Abricot sec Farm Camembert/ Roasted Walnut/ Candied Dried Apricot

Vacherin Φουντούκι/ Ξερά Δαμάσκηνα / Αρμανιάκ Vacherin Noisette/ Pruneaux/ Armagnac. Hazelnut “Vacherin”/ Prune/ Armagnac

€120.00 ανά άτομο

Μενού Παραμονής Πρωτοχρονιάς

Κουτί Χαβιάρι/ Ταραμάς Καραβίδας/ Ζελέ από Θαλασσινά /Χαβιάρι Γαλλίας Caviar Box/ Tarama de Langoustine/ Gelée de Crustacée/ Caviar Impérial de France Caviar Box/ Langoustine Tarama/ Shellfish Jelly/ Caviar Impérial de France

Χτένια/ Ωμά και Ψημένα/Edamame / Κονσομέ Λαχανικών-Σογια/ Παγωτό Wassabi St Jacques / Crue et Cuite/ Edamame/ Bouillon Végétal-Soja/ Glace Wasabi Scallops/ Raw and Cook/ Edamame/ Vegetal-Soya Consommé/ Wasabi Ice-Cream

Αστακός Ψητός/ Ραβιόλι με Μανιτάρια/ Σπανάκι/ Παρμεζάνα Homard Breton / Raviole Croustillante de Champignon/ Epinard/ Parmesan Brittany Lobster/ Crusty Mushroom Ravioli/ Spinach/ Parmesan

Ελάφι/ Σαλσιφί/ Αχλάδι/ Ginger bread/ Σάλτσα Gd Veneur Noisette de Biche/ Salsifis/ Poire/ Pain d’épices/ Sauce Gd Veneur Deer Medallion/ Salsify /Peer/ Ginger bread/ Gd Veneur Sauce

Δαμάσκηνο Ξερό/ Ροκφόρ/ Κρασί Maury Pruneau d’Agen/ Roquefort Papillon/ Maury Dried Prune/ Roquefort Papillon/ Maury

Δάκρυ Σοκολάτας Γάλακτος / Κάστανα / Σταφίδες/ Κλεμεντίνες Larme de Chocolat Lactée/ Marron/ Raisin au Rhum/ Clémentine Tear of Milk Chocolate/ Chestnut/ Rum Raisins/ Clementine

€130.00 ανά άτομο