Με πρωταγωνιστή τον Ιγκουαίν, η Νάπολι νίκησε στο «Ολίμπικο» της Ρώμης τη Λάτσιο 4-2 στην 14η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Ιγκουαίν άνοιξε το σκορ στο 24′, αλλά στο επόμενο λεπτό η Λάτσιο ισοφάρισε με αυτογκόλ του Μπεχραμι. Στο 50′ η Νάπολι πήρε πάλι προβάδισμα με γκολ του Πάντεφ και στο 72′ ο Ιγκουαίν σκόραρε πάλι για το 3-1. Ομως, η Λάτσιο δεν παραδόθηκε και μείωσε στο 88′ με τον Κεϊτά. Τον τελευταίο λόγο πάντως είχε η Νάπολι, αφού ο Καγεχόν εκμεταλευτηκε λάθος της άμυνας και σκόραρε στο 90′ για το τελικό 4-2.

Στο άλλο ματς, η παρουσία του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, ενέπνευσε τη Φιορεντίνα που νίκησε με το χορταστικό 4-3 τη Βερόνα. Ο Φιορεντίνα προηγήθηκε στο 5′ με τον Μπόρχα Βαλέρο, αλλά η Βερόνα ισοφάρισε ένα λεπτό αργότερα με τον Ρομούλο. Οι φιλοξενούμενοι πήραν μάλιστα προβάδισμα στο 13′ με τον Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε, αλλά η «απάντηση» της Φιορεντίνα ήρθε μετά από ένα λεπτό, πάλι με τον Μπόρχα Βαλέρο.

Στο 43′ ο Χουάν Βάργκας πέτυχε το 3-2 για τους «βιόλα», ενώ στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους όλα έγιναν πιό εύκολα για αυτούς. Στο 53′ η Φιορεντίνα κέρδισε πέναλτι (στη φάση αποβλήθηκε και ο Γιάνκοβιτς) και ο Τζουζέπε Ρόσι διαμόρφωσε το 4-2. Η Βερόνα, παρότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες μείωσε με τον Ζορζίνιο στο 72′, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη.

Η βαθμολογία: Γιουβέντους 37, Ρόμα 34, Νάπολι 31, Ιντερ και Φιορεντίνα από 27.