Νέα εμφάνιση έκαναν ο Νίκος Μαζιώτης και η σύντροφός του Πόλα Ρούπα με πολυσέλιδο κείμενο που ανήρτησαν στο διαδίκτυο και σχετίζεται με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.

«Η δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτη είναι η πρώτη πολιτική δολοφονία των φασιστών μετά τη χούντα των συνταγματαρχών» αναφέρει στην εισαγωγή του το κείμενο που αναρτήθηκε στο indymedia.

Μαζιώτης και Ρούπα κατακρίνουν την κυβέρνηση Σαμαρά επειδή, όπως ισχυρίζονται, «πριν από τη δολοφονία Φύσσα δεν είχε προχωρήσει σε καμία ενέργεια εναντίον του ακροδεξιού μορφώματος» αποβλέποντας, όπως εκτιμούν, «σε μία συνεργασία μαζί της».

Επίσης, αναφέρονται στην «ανάγκη αυτοκριτικής για την άνοδο του φασισμού» και προτείνουν ως «κύρια λύση τον ένοπλο αγώνα».

Πρόκειται για το έκτο κείμενο των δυο φυγόδικων που αναρτάται στο διαδίκτυο από την εποχή της εξαφάνισής τους πριν από ενάμιση χρόνο, λίγο πριν την έκδοση της δικαστικής απόφασης για τη συμμετοχή του στην οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας.