Στη Νέα Σμύρνη έλαμψε ο άστρο του Χαβιέρ Σαβιόλα. Ο αργεντινός επιθετικός- ήταν σκόρερ και δημιουργός στο ματς με τον Πανιώνιο- έδωσε σύνθημα νίκης στον αγώνα με την Αντερλεχτ:«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που το πάλεψε. Είμαστε πρώτοι και έχουμε πολλά να δώσουμε ακόμα. Τώρα θα παίξουμε ένα πιο πολύπλοκο παιχνίδι στην Ευρώπη. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να σε βλάψει και δεν συγχωρείται κανένα λάθος. Πρέπει να πάμε πολύ δυναμικά και ελπίζω να πάρουμε τους βαθμούς στη συνάντησε με την Αντερλεχτ. Μακάρι να μπορούμε να αποδώσουμε όπως το πρώτο ημίχρονο με την Παρί Σεν Ζερμέν. Και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς οπότε θα είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι».

Ικανοποιημένος ήταν ο Μίτσελ από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη: «Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μου. Κάναμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και δεν τα παρατήσαμε καμία στιγμή την προσπάθεια μας. Είμαι ευχαριστημένος γιατί όπως είχαμε σχεδιάσει παίξαμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχαν περιθώρια απώλειας βαθμών, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Δεν σταματήσαμε την ένταση μας στο παιχνίδι και ήδη από το ημίχρονο έπρεπε να κερδίζουμε. Δουλέψαμε για τη νίκη και πιστέψαμε σε αυτήν. Δεν συμφωνώ ότι ήταν μία εύκολη νίκη, γιατί έπρεπε να δουλέψουμε πολύ για να την πετύχουμε. Χρειάστηκε να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι, απέναντι στον Πανιώνιο ο οποίος ήταν πολύ καλά οργανωμένος και στις αντεπιθέσεις μπορούσε να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Ο Μήτρογλου αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στο ματς με τον Φωκικό και για αυτό προτίμησα να τον αφήσω εκτός. Προτιμώ να διαλέγω από αυτούς που έχω διαθέσιμους παρά να χάσω κάποιον. Δώσουμε την ευκαιρία σε άλλους παίκτες, όπως οι Ολαϊτάν, Σέποβιτς να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Είναι παιδιά που ήθελαν να πάρουν τον χρόνο τους. Μας αρέσει να υπάρχει συναγωνισμός. Θέλουμε όλοι οι παίκτες να νιώθουν χρήσιμοι, αλλά και να είναι. Να ξέρουν όλοι ότι αυτός που θα κοιμηθεί , θα χάσει την θέση του και θα την δώσει σε κάποιον άλλον που είναι πιο έτοιμος».

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού, ο τεχνικός του Πανιωνίου Νίκος Παντελής ο οποίος στάθηκε στην ποιότητα των Ερυθρολεύκων. Ο Παντελής στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και το έργο μας ήταν δύσκολο. Απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός οι παίκτες μου έπαιξαν καλά. Μέχρι να δεχθούμε το πρώτο τέρμα, είχαμε πάει καλά σε τακτική, ακόμα και στο πρώτο μέρος που είχε υπεροχή ο Ολυμπιακός. Υστερήσαμε στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά, αλλά δεν μπορούσαμε να έχουμε την υπεροχή απέναντι σε ποιοτικούς παίκτες. Όταν δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, μετά δείξαμε αδυναμία να αλλάξουμε το ματς. Δεν καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι λόγω της διαφοράς ποιότητας. Ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια. Κρατάω την προσπάθεια των παικτών μου και η προσοχή μας στρέφεται στο ματς με τον Άρη. Το θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα. Η βαθμολογική συγκομιδή μας μπορεί να μην φαίνεται τόσο καλή, αλλά έχουμε παίξει ήδη με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Νομίζω πως έχουμε περιθώρια να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να πάρουμε γρήγορα κι άλλους βαθμούς. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ».

*Στο γήπεδο του Πανιωνίου βρέθηκαν δύο σκάουτερ της Άντερλεχτ, καθώς και εκπρόσωποι των Μονακό και Γκρόνιγκεν.

*Οι «Πάνθηρες» οργωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου που γιόρτασαν τα 30 χρόνια από την ίδρυση τους είχαν αναρτήσει πανό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για τον Παύλο Φύσσα: «Το (παρά)κράτος δολοφονεί, γ… οι ναζί, καλό ταξίδι Παύλο».