Αν η επιστροφή του Μουρίνιο στην Τσέλσι ήταν το καλά κρυμμένο μυστικό στο ποδόσφαιρο φέτος, τότε τον αντίστοιχο τίτλο στη Φόρμουλα 1 διεκδικεί ασφαλώς η επιστροφή του Κίμι Ράικονεν στη Ferrari. Η Σκουντερία ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Iceman, ο οποίος επιστρέφει στο Μαρανέλο πέντε χρόνια μετά τη αποχώρησή του. Ο Φινλανδός που φέτος τρέχει με τη Lotus θα αποτελέσει ζευγάρι με τον Φερνάντο Αλόνσο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ράικονεν έτρεξε με το κόκκινο μονοθέσιο την τριετία 2007 – 2009 και κατέκτησε τον τίτλο το 2007, που ήταν και η τελευταία χρονιά μέχρι σήμερα που οδηγός της Ferrari στέφθηκε πρωταθλητής.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που επιστρέφω στο Μαρανέλο μετά τα τρία εκπληκτικά χρόνια που πέρασα εκεί. Εχω πολλές αναμνήσεις που με δένουν με τη Ferrari, τις οποίες κουβαλάω πάντα μαζί μου. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Φερνάντο, έναν εκπληκτικό οδηγό, για να φέρουμε ξανά στην ομάδα τις επιτυχίες που αξίζει» ήταν η δήλωση του Ράικονεν που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ferrari.

Στημένα. Δεκάδες παίκτες συνελήφθησαν στην Τσεχία ως ύποπτοι στη χειραγώγηση αγώνων. Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε πως οι ύποπτοι αγωνίζονται σε διάφορες κατηγορίες και οι δραστηριότητές τους συνδέονται με το στοίχημα.

Η τηλεόραση και το ραδιόφωνο της χώρας μετέδωσαν πως ο αριθμός των συλληφθέντων μπορεί να είναι αρκετά μεγάλος και δεν αποκλείεται σ’ αυτούς να περιλαμβάνονται και ποδοσφαιριστές της πρώτης κατηγορίας.