Μια ποδοσφαιρική συνάντηση… 194 εκατ. ευρώ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης στην ισπανική πρωτεύουσα.

Μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ουαλίας ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, μετέβη στην Μαδρίτη για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Ρεάλ και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους Μερένγκες.

Στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου τον περίμενε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο ποδοσφαιριστής που κατείχε μέχρι πρότινος τον τίτλο του ακριβότερου καθώς είχε αποκτηθεί πριν από τέσσερα χρόνια από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 94 εκατ. ευρώ.

Οι δύο βεντέτες, ο 25χρονος Ουαλός και ο 28χρονος Πορτογάλος, είχαν μια θερμή χειραψία, που αξίζει 194 εκατ. ευρώ!

Ο πρώην άσος της Τότεναμ, που μεταγράφηκε στη Ρεάλ έναντι ενός ποσού που υπολογίστηκε από τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης στα 100 εκατ. ευρώ, ξεναγήθηκε στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου και γνωρίστηκε με όλους τους νέους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Επειτα προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό που απομένει να γίνει γνωστό είναι αν ο προπονητής Κάρλο Αντσελότι θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τη Βιγιαρεάλ για την τέταρτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η αξία ωστόσο του ζευγαριού – η συνύπαρξη του οποίου στα αποδυτήρια και εντός του γηπέδου είναι ένα στοίχημα για τον προπονητή Αντσελότι – ενδέχεται να είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς ο Ρονάλντο διαπραγματεύεται την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2018. Και σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, στο νέο συμβόλαιο του Πορτογάλου θα υπάρχει ρήτρα ρεκόρ 150 εκατ. ευρώ!