Να αρχίσει από εκεί που σταμάτησε την περσινή αγωνιστική σεζόν στον Παναθηναϊκό και όχι από το μηδέν, θέλει ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο οποίος λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο αργεντινός επιθετικός υποστήριξε «δεν νιώθω μεταγραφή, καθώς εδώ έπαιζα και πέρυσι», ωστόσο υπογράμμισε ότι υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες για την υπογραφή του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό, δείχνοντας ότι η συμφωνία δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

«Από τη στιγμή που είμαι εδώ, σημαίνει ότι είμαστε κοντά. Η δική μου η πρόθεση, αλλά και της ομάδας του Παναθηναϊκού , είναι να καταλήξουμε σε συμφωνία. Υπάρχουν βέβαια κάποια πράγματα να διευθετηθούν, αλλά για αυτό ήρθα» τόνισε ο επιθετικός. Σε ό,τι αφορά στον βαθμό ετοιμότητας του εξήγησε: « Θέλω να ξεκινήσω προπονήσεις όσο το δυνατόν πιο σύντομα, για να ενσωματωθώ στην ομάδα και να μπω στις υποχρεώσεις της».

Μετά ερώτηση που του έγινε για το αν έχει μιλήσει με τον Γιάννη Αναστασίου ξεκαθάρισε: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Έχω μιλήσει με κάποιους παίκτες και έχω πληροφορηθεί την κατάσταση της ομάδας»