Πέντε άτομα τα οποία συνελήφθησαν το Σάββατο το βράδυ στα Κάτω Πατήσια οδηγήθηκαν την Κυριακή στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Η αστυνομία συνέλαβε τα πέντε αυτά άτομα κατά τη διάρκεια συμπλοκής που σημειώθηκε στα Κάτω Πατήσια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ, που κατευθύνονταν προς το γήπεδο της Καλλιθέας και του Παναθηναϊκού, που πήγαιναν στο γήπεδο της Λεωφόρου. Οι οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν μεταξύ τους πετώντας μάλιστα πέτρες, διάφορα αντικείμενα μέχρι και καρέκλες.

Την Κυριακή λοιπόν οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με τις κατηγορίες (κατά περίπτωση) της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της απόπειρας επικινδύνων σωματικών βλαβών, των διακεκριμένων φθορών, της αντίστασης και της παράβασης των νόμων «περί όπλων» και «περί εξωσχολικού αθλητισμού».

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

Σε ότι αφορά την ΑΕΚ τη Δευτέρα θα μάθει τους αντιπάλους της σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Φυσιολατρικού Ομίλου Φλώρινας, στον Λόφο Αγίου Παντελεήμονα και από αυτήν θα προκύψει η τελική μορφή του 5ου και του 6ου ομίλου σε έναν εκ των οποίων θα αγωνιστεί η Ένωση.

Οι 4 όμιλοι έχουν ήδη καταρτιστεί σε πρώτη φάση με γεωγραφικά κριτήρια, με εξαίρεση τον 5ο και τον 6ο όμιλο, στους οποίους θα γίνει κλήρωση για να μοιραστούν σε αυτούς οι ομάδες της Αττικής, της Κρήτης και των Κυκλάδων.