Πρόταση στον Ολυμπιακό φέρεται ότι έχει γίνει από ιταλικό σύλλογο για τη μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη. Οι Ερυθρόλευκοι δεν διέψευσαν ούτε επιβεβαίωσαν την είδηση που κυκλοφόρησε στην Ιταλία για πρόταση παραχώρησης του 23χρονου αριστερού διεθνούς μεσοεπιθετικού.

Τον Φετφατζίδη παρακολουθούν οι Ρόμα και Τζένοα και αναμένονται εξελίξεις τις προσεχείς ημέρες.

Στο μεταξύ από τον Ολυμπιακό ανακοινώθηκε ότι την Παρασκευή δεν θα υπάρξουν αφίξεις νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει με την Μπαστιά για τη μεταγραφή του Σαμπού Γιαταμπαρέ και με τη Μονακό για τον δανεισμό του Ντέλβιν Ντινγκά. Οι δύο αφρικανοί μέσοι αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.

Ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης της ΠΑΕ Κριστιάν Καρεμπέ σε δηλώσεις στη γαλλική εφημερίδα «Parisien», τόνισε γίνονται συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για τη μεταγραφή του 28χρονου αμυντικού μέσου Μοχάμεντ Σισοκό: «Ενδιαφερόμασταν πάντα για τον Σισοκό. Είναι ένας παίκτης με σημαντικές ικανότητες και αυτό ικανοποιεί τον προπονητή μας. Οι συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκονται σε εξέλιξη και μπορεί να ολοκληρωθούν μετά την κλήρωση. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο ίδιο γκρουπ, ίσως μας φέρει πιο κοντά. Ή αλλιώς να μας απομακρύνει από τη συμφωνία».

Από τον Ολυμπιακό έγινε γνωστό ότι υπήρξαν συζητήσεις με την Παρί για τον Σισοκό, όμως αποκτήθηκε αμυντικός χαφ (Ντιανγκά).

Ο βραζιλιάνος αμυντικός του Ολυμπιακού Λεάντρο Σαλίνο αναφερόμενος στην κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ σε δηλώσεις στην πατρίδα του τόνισε:« Η κλήρωση είναι καλή για την ομάδα μου. Πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας για να τα καταφέρουμε. Η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή και ο κόσμος μας βοηθάει πολύ. Η Μπενφίκα είναι σπουδαία ομάδα. Γνωρίζω καλά το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μία ομάδα πολύ ποιοτική και γρήγορη. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι το φαβορί του ομίλου λόγω των επενδύσεων που έχει κάνει. Οι Γάλλοι θέλουν να φτιάξουν την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Όμως τα φαβορί φαίνονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι με το τι κάνουν έξω από αυτούς».

Στον αγωνιστικό τομέα ο Μίτσελ δεν υπολογίζει για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά τους ανέτοιμους Παπαδόπουλο, Τόρες.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια του αγώνα(τιμώνται 25 ευρώ) θα διατίθενται από το τμήμα διαχείρισης της ΠΑΕ στο Γ. Καραϊσκάκης.