Η ΑΕΚ πήρε τον Τσιρίλο! Ο γερόλυκος, ετών 36, θα βοηθήσει σίγουρα τους Κιτρινόμαυρους στη σκληρή αναρρίχησή τους στις δύσκολες πλαγιές της Γ’ κατηγορίας. Ουου, τι να λέμε τώρα… Η ανανέωση στην ΑΕΚ βρίσκεται σε εξέλιξη. Επένδυση για το μέλλον ή ψυχικό; Ο Δέλλας ξέρει!

Εγινε και η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ και όλοι πια το κατευχαριστήθηκαν με τη χλιδή και τη λάμψη και τις μεγάλες ομάδες που κλωτσάνε το χρυσάφι και βλέπουν τις μικρές σαν τους σκαραβαίους που κλωτσάνε τις σβουνιές και τον Λουίς Φίγκο, τον κύριο τίποτα, να προσθέτει στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου την αρρενωπότητά του και μόνο… Και μετά γυρίσαμε πλευρό και ονειρευτήκαμε ότι η ομάδα μας σηκώνει το Κύπελλο με τα μεγάλα αυτιά και αποκοιμηθήκαμε χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι. Τέτοιες χαρές…

Ηρθε και η ώρα της Αγαπημένης όλων των Ελλήνων. Ο Τρινκιέρι με τη φυσιογνωμία του κολεγιόπαιδου από το Κέμπριτζ, που στην πλάτη του σήκωσε όλη την καζούρα της τάξης, κρύβει (λένε) ένα θηρίο μέσα του που όταν έρθει η στιγμή θα δαγκώσει. Περιμένουμε τις δαγκωνιές του Ιταλού, αλλά και του Σπανούλη και του Φώτση. Το φθινόπωρο δεν αντέχεται με αποτυχίες.