Ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις λιγοστές πιθανότητες που έχει για τη μεγάλη ανατροπή στην Ολλανδία στον αγώνα ρεβάνς της Πέμπτης με την Αλκμααρ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ(20.00-Novasports2).

Η ήττα του πρώτου αγώνα στο Περιστέρι(3-1)οδηγεί τον τεχνικό του Ατρομήτου Γιώργο Παράσχο να ρισκάρει και πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει δίδυμο στην επίθεση Ναπολεόνι-Παπαδόπουλο.

Ο κ. Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου παραμονή του αγώνα, δήλωσε:«Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η Άλκμααρ με τον Ολυμπιακό ήταν πιο δυνατή.

»Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, ένα γρήγορο γκολ και όλα είναι πιθανά. Δεν ήρθαμε εδώ απλά για ένα παιχνίδι και να γυρίσουμε χωρίς να κερδίσουμε κάτι. Παρόλο που το σκορ του πρώτου αγώνα είναι απαγορευτικό, θα κάνουμε προσπάθεια να πάρουμε καλό αποτέλεσμα, να αποδείξουμε ότι το 3-1 του πρώτου αγώνα δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα των δύο ομάδων.

»Θέλουμε και να κατακτήσουμε βαθμούς στην Ευρώπη για να βελτιώσουμε τον συντελεστή της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Θα ρισκάρουμε πολύ. Θα προσπαθήσουμε να διαφοροποιήσουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε πιο επιθετικά παρόλο που είναι μεγάλο ρίσκο απέναντι σ’ αυτή την ομάδα».

Ο κ. Παράσχος διευκρίνισε ότι ο Ατρόμητος δεν θα παίξει με…7 επιθετικούς:«Όταν λέμε ανοιχτό παιχνίδι, δεν σημαίνει ότι θα παίξουμε με 6-7 παίκτες στην επίθεση.

»Δεν θέλουμε να κάνουμε ανεπίτρεπτα λάθη όπως στο πρώτο ματς τα οποία μας στοίχισαν. Η Άλκμααρ με 4-5 τελικές προσπάθειες, σημείωσε τρία γκολ. Το ρίσκο είναι ρίσκο, αλλά δεν θέλουμε να κάνουμε λάθη που θα μας οδήγησαν στην ήττα στο Περιστέρι. Θα παίξουμε επιθετικά, αλλά θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα λάθη στα μετόπισθεν».

Από την πλευρά του ο αμυντικός του Ατρομήτου Σωκράτης Φυτανίδης υποστήριξε: « Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν δείχνει με ακρίβεια τη διαφορά των δύο ομάδων. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ και να πάρουμε την ισοπαλία.

»Οι πιθανότητες είναι βέβαια λιγότερες έως μηδαμινές. Στόχος μας είναι το καλό ποδόσφαιρο και παράλληλα να διεκδικήσουμε κάθε πιθανότητα πρόκρισης.

»Έχουν γυρίσει και χειρότερα παιχνίδια, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Απέναντί μας είναι μια ποιοτική ομάδα, η οποία στο πρώτο ματς μας δημιούργησε τρομερά προβλήματα στην κόντρα επίθεση. Στο ποδόσφαιρο όμως πρέπει να ελπίζεις, να διεκδικείς και να προκαλείς την τύχη σου. Ήρθαμε να ρισκάρουμε, και όχι με φύγουμε με κατεβασμένα τα χέρια. Στόχος μας είναι να πετύχουμε γρήγορο γκολ».