Υλικά που θα χρειαστείτε
Για τη βάση
- 1 κ.τ.γ. κερί μέλισσας    
- 1 κ.τ.γ. βούτυρο κακάο
-1 κ.τ.γ. αμυγδαλέλαιο, ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας
Για τα χρώματα
Για κόκκινες αποχρώσεις:
-1/8 κ.τ.γ. σκόνη από παντζάρια ή 1 σταγόνα βρώσιμο κόκκινο χρώμα
Για καφέ αποχρώσεις:
-1/4 κ.τ.γ. σκόνη κακάο ή μια πρέζα κανέλα
Για πιο ματ υφή:
- 1/4 κουταλάκι κουρκούμη
Για άρωμα
Μια σταγόνα αιθέριο έλαιο
της επιλογής σας
Οδηγίες
Ανακατέψτε το κερί, το βούτυρο κακάο και το λάδι σε ένα γυάλινο βάζο. Αφού έχει γίνει ομοιογενές το μείγμα, βάλτε το σε μια μικρή κατσαρόλα να σιγοβράσει με νερό.  Οταν λειώσει, βγάλτε το από το μάτι  και προσθέστε τα συστατικά για το χρώμα ή το άρωμα.Αφού όλα τα συστατικά αναμειχθούν καλά και όσο εξακολουθούν να είναι υγρά, χρησιμοποιήστε 
ένα σταγονόμετρο προκειμένου να βάλετε το μείγμα στην τελική του συσκευασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σωληνάριο από παλιό τελειωμένο κραγιόν, ένα βαζάκι ή οποιοδήποτε μικρό δοχείο με καπάκι. Αφήστε το να κρυώσει για τουλάχιστον μισή ώρα μέχρι να στερεοποιηθεί. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο σωληνάριο είναι καλύτερο να το τοποθετήσετε κατακόρυφα. Φυλάξτε το κραγιόν σε δροσερό μέρος.
Ακολουθήστε τα ΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στα ΝΕΑ