Εντολή προς το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής να διερευνηθούν άμεσα σχετικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι στελέχη του Λιμενικού με πολιτική περιβολή εμπόδισαν αστυνομικούς να διενεργήσουν έλεγχο στη διάρκεια συναυλίας γνωστού καλλιτέχνη στη Μυτιλήνη, με το αιτιολογικό ότι ο χώρος που γίνονταν η εκδήλωση ανήκε στην αρμοδιότητα του Λιμενικού Σώματος, έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από το υπουργείο Ναυτιλίας, την όλη υπόθεση ανέλαβε από την πρώτη στιγμή η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού και όπως προκύπτει από την πρώτη αναφορά, κανένα στέλεχος του Λιμενικού δεν εμπόδισε αστυνομικά όργανα να διενεργήσουν το σχετικό έλεγχο και να αποχωρήσουν από το χώρο.

Μάλιστα, πηγές από το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι τα στελέχη του ΣΔΟΕ με αστυνομική παρουσία πραγματοποίησαν κανονικά τον οικονομικό έλεγχο στον συγκεκριμένο επιχειρηματία και διοργανωτή της συναυλίας του καλλιτέχνη.

Ακολουθήστε τα ΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στα ΝΕΑ