Η Κυβέρνηση ετοιμάζει για το φθινόπωρο «νέα δυσβάσταχτα μέτρα, αθρόες απολύσεις και κατασχέσεις σπιτιών», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «ο κ. Στουρνάρας, που θαυμάζει τον κ. Σόιμπλε και εναρμονίζεται πλήρως μαζί του στην πολιτική της ακραίας λιτότητας, όχι μόνο για τη χώρα μας, αλλά και για όλη την Ευρώπη, είναι αποκαλυπτικός ως προς τις προθέσεις του».

Από τη στιγμή που το πρόγραμμα δεν βγαίνει, τα έσοδα καταρρέουν και η ύφεση βαθαίνει, «ετοιμάζει για το φθινόπωρο νέα δυσβάσταχτα μέτρα, αθρόες απολύσεις και κατασχέσεις σπιτιών», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Η πλειοψηφία της κοινωνίας, που πλήττεται από την καταστροφική πολιτική του μνημονίου δεν έχει άλλες αντοχές και, μέσα από τον αδιάκοπο αγώνα, μπορεί να ανατρέψει την πολιτική και την κυβέρνηση και να ανοίξει νέους δρόμους για μια κυβέρνηση της αριστεράς, μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, που θα δώσει ελπίδα και προοπτική στον λαό και τον τόπο», υπογραμμίζεται.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από