Μπορεί η αγωνιστική αξία του Χαβιέ Σαβιόλα, αλλά και ο κοινός στόχος του με τον Ολυμπιακό για το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, να αποτελούν σταυρόλεξο για εύκολους λύτες, όμως η πρόθεση αποχώρησης του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία μοιάζει με αίνιγμα!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε εκφράσει και πιο παλιά την ίδια επιθυμία και συγκεκριμένα στο συνέδριο της Θύρας 7. Μολονότι ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στο πλευρό της ομάδας, εντούτοις η απόφασή του αυτή δεν παύει να αποτελεί μία βόμβα, η οποία έπεσε στην παρουσίαση του αργεντινού σταρ στο Γ. Καραϊσκάκης. Οπως είπε, δεν θέλει να γίνει όμηρος εισαγγελέων. «Δεν με εκφράζει η Ελλάδα του Κορρέ και της Παπανδρέου», τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ έκανε λόγο για ένα ίδρυμα που θα λειτουργήσει μέσα στον χρόνο και θα βοηθήσει κόσμο που έχει ανάγκη.

Η προπονητολογία που άρχισε φέτος νωρίς, αφού ο Μίτσελ δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να συνδέσει τα κομμάτια, φαίνεται ότι δεν άρεσε στον Μαρινάκη, που ζήτησε να πέσουν οι τόνοι υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει θέμα αυτή τη στιγμή. Εν ολίγοις, ο πρόεδρος επισήμανε ότι τα πόδια των παικτών είναι βαριά λόγω της σκληρής προετοιμασίας. Ο Σαβιόλα, που παρέλαβε τη φανέλα με το 9, για δεύτερη φορά ένιωσε την αγάπη του κόσμου, αφού οι πόρτες ήταν ανοιχτές. Αποκάλυψε δε ότι συζήτησε με τον Μαρινάκη εκείνη την γκολάρα που είχε πετύχει με τη Μονακό εναντίον του Ολυμπιακού. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και πριν από λίγες ημέρες, με ένα άλλο εκπληκτικό γκολ, του Τζέραρντ. «Ελπίζω οι φίλοι του Ολυμπιακού να το έχουν ξεχάσει», είπε με χιούμορ ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός, που σκόραρε κατά όσων πιστεύουν ότι οι μεγάλοι άσοι θέλουν μια μπάλα μόνοι τους! «Στη διαδρομή μου κατάλαβα πως το πιο σημαντικό είναι το σύνολο». Αδικο έχει;