Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε -στην παρουσίαση του Χαβιέρ Σαβιόλα-ότι σκέφτεται να παραιτηθεί από την προεδρία του Ολυμπιακού!

«Είναι κάτι που το έχω πει πέρυσι στο συνέδριο της Θύρας 7. Δεν μπορεί να είμαι όμηρος του κάθε εισαγγελέα. Δεν γίνεται να υποφέρω καθημερινά. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα, αλλά να μην υπάρχει καμία ανησυχία στον κόσμο: Θα είμαστε δίπλα στον Ολυμπιακό», είπε ο κ Μαρινάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ίδρυμα του Ολυμπιακού.

«Το θέμα του ιδρύματος το έχουμε σκεφτεί εδώ και ενάμιση χρόνο. Πιστεύω ότι μέσα στο χρόνο θα μπορούμε να το λειτουργήσουμε. Ο Ολυμπιακός βοηθάει ήδη τον κόσμο, αλλά εγώ θέλω να έχει όσο λιγότερη προβολή κάτι τέτοιο. Δεν έχει σημασία να το λες. Μόνο να βοηθάς».

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα είπε ότι το κίνητρο για να έρθει στον Ολυμπιακό ήταν η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Θέλω να βοηθήσω με την εμπειρία μου. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω για να κάνει η ομάδα το κάτι καλύτερο στην Ευρώπη.Το πιο σημαντικό σε μια ομάδα είναι το σύνολο και όχι οι μονάδες. Αν είμαστε ενωμένοι, αν είμαστε ένα δεμένο σύνολο θα πετύχουμε. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει», είπε ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε επίσης να σταματήσει η συζήτηση για τον προπονητή του Ολυμπιακού:

«Πρέπει να σταματήσουν όλα αυτά! Ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος όταν αρχίσουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια», είπε «Εχουμε πολύ καλό υλικό και θα ενισχυθούμε ακόμα περισσότερο. Δεν πρέπει να βγαίνει αυτή η εικόνα. Αν έχουν γίνει πχ δύο λάθη από τον προπονητή εμάς δεν μας απασχολεί. Είμαστε στην προετοιμασία, ήταν πολύ σκληρή και όλα θα είναι έτοιμα όταν πρέπει. Πρέπει να πέσουν οι τόνοι με τον προπονητή! Ας κάνουμε λίγη υπομονή, υπάρχει χρόνος. Είμαστε 40 μέρες πριν την έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ». .

.