Οι ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου στην Καλλιθέα Χαλκιδικής όπου εμφανίστηκε για δύο βραδιές ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος αγνόησαν την απόφαση των ελεγκτών του ΣΔΟΕ που είχαν σφραγίσει το μαγαζί και έτσι τη νύχτα του Σαββάτου το μαγαζί λειτούργησε κανονικά!

Οι αποφάσεις και τα πρόστιμα του ΣΔΟΕ δεν πτόησαν τους ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου «Summer Fix» της Καλλιθέας στη Χαλκιδική που «έσπασαν» το 48ωρο λουκέτο που τούς επιβλήθηκε και άνοιξαν κανονικά το νυχτερινό κέντρο για να τραγουδήσει ο Κιάμος.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ είχαν πραγματοποιήσει έλεγχο την Παρασκευή και είχαν επιβάλλει πρόστιμο στους ιδιοκτήτες γιατί δεν έκοβαν αποδείξεις. Κανονικά δηλαδή το κέντρο θα έπρεπε να παραμείνει κλειστό το Σάββατο και σήμερα, Κυριακή.

Όμως οι ιδιοκτήτες δεν φάνηκε να τρομάζουν και πολύ από το «λουκέτο» του ΣΔΟΕ, με αποτέλεσμα ο Πάνος Κιάμος να συνεχίσει κανονικά τις εμφανίσεις του.

Σύμφωνα με το Mega περιπολικά της αστυνομίας επισκέφθηκαν δύο φορές τη νύχτα του Σαββάτου το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης που όφειλε να είναι κλειστό, αλλά οι αστυνομικοί δεν έπραξαν τίποτα για να εφαρμόσουν την απόφαση του ΣΔΟΕ.

Μετά τον σάλο που προέκυψε και με απόφαση του υπουργού Δημοσίας Τάξης Νίκου Δένδια, τέθηκε σε διαθεσιμότητα η διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας.

Δήλωση Πάνου Κιάμου

To απόγευμα της Κυριακής, ο Πάνος Κιάμος με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ανέφερε: «Σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στο κέντρο «SUMMER FIX» της Χαλκιδικής, όπως είναι προφανές, ουδόλως ευθύνομαι. Εν προκειμένω τήρησα, όπως πάντα κάνω και ως και εκ του νόμου οφείλω, τις απορρέουσες από την έγγραφη συμφωνία μου με την επιχείρηση υποχρεώσεις μου».