Τα λάθη της άμυνας, αλλά και οι πολλές δοκιμές που έκανε ο Μίτσελ στο φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σαντχάουζεν, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Στο ματς αυτό έκανε ντεμπούτο και ο Σαβιόλα μπαίνοντας αλλαγή.

Το τελικό 2-2 δεν άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένο τον ισπανό τεχνικό, ο οποίος όμως τόνισε ότι πρέπει να δοκιμάσει όλους τους παίκτες να τους δει, αλλά και σχήματα.

Ο Ολυμπιακός ακόμα χρειάζεται δουλειά, αφού άλλωστε κάποιοι παίκτες αποκτήθηκαν πρόσφατα και δεν έχουν παρά μία εβδομάδα που ενσωματώθηκαν στην αποστολή των ερυθρολεύκων. Πάντως για μία ακόμα φορά φάνηκε ότι ο Ντομίνγκεζ που ένιωσε στομαχικές διαταραχές και αποχώρησε, θα αποτελέσει ατού για τους ερυθρόλευκους, όπως πολύ καλός ήταν ο Βάϊς. Ο Ολαϊτάν έδειξε ότι ξέρει να σκοράρει και γενικά είχε καλή απόδοση. Αριστες εντυπώσεις άφησε ο γκολκίπερ Ρομπέρτο, ενώ ο Σαβιόλα δεν αγωνίστηκε αρκετή ώρα και δεν μπορεί να κριθεί. Πήρε όμως χρόνο συμμετοχής.

Και πάλι τα γκολ των αντιπάλων προήλθαν από παιδαριώδη λάθη της άμυνας και αυτό θα πρέπει να προβληματίσει τον Μίτσελ. Τώρα σειρά έχει το φιλικό με τη Λίβερπουλ το Σάββατο που σαφέστατα είναι πολύ πιο δύσκολο και «επικίνδυνο» για τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 26’. Ο Μασάντο εκτέλεσε φάουλ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά ο Ολαϊτάν με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 54’ ο Λάϊς πραγματοποίησε σουτ από μακριά, ο Ρομπέρτο απέκρουσε προσωρινά και ο Μπλουμ από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 59’ ο Φετφατζίδης έκλεψε τη μπάλα από τον Λάϊς, έδωσε στον Ντομίνγκεζ την κατάλληλη στιγμή και αυτός στον Ολαϊτάν ο οποίος προσποιήθηκε σε δύο αμυντικούς και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (2-1).

Στο 85’ από το λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού και ειδικά του Χολέβα, ο Κνολ με σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Παπάζογλου, Μανωλά, Σιόβα, Λυκογιάννη, Μασάντο, Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν, Φετφατζίδη, Διαμαντάκο και Μήτρογλου.

Στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι: Ρομπέρτο, Μεντζανί, Σάμαρης, Ντομίνγκεζ, Φέϊσα,

Βάϊς, Σαβιόλα, Σαλίνο, Μανιάτης, Χολέμπας, Κάμπελ.

ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ: Ρίμαν, Λινσμάιερ, Τιντ, Ζαμπάβνικ, Ουλμ, Σαουάτε, Χούμπνερ, Κίστερ, Στίστλερ, Λάις, Μπλουμ.

Μίτσελ: «Δεν μας αρέσει να μην κερδίζουμε»

Ο Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Είμαστε ακόμα στην προετοιμασία, έχουμε παίκτες που είναι μόλις μία εβδομάδα μαζί μας και θέλουμε να δοκιμάσουμε πράγματα, όπως για παράδειγμα να παίξουμε με δύο παίκτες στην επίθεση. Δεν μας αρέσει να μην κερδίζουμε, αλλά θέλουμε να δοκιμάσουμε όλους τους παίκτες. Σιγά σιγά θα δοκιμάσουμε και άλλα πράγματα. Χρειάζεται χρόνος. Για την αρχή του πρωταθλήματος ελπίζουμε να είμαστε όπως πρέπει. Για μας είναι μεγάλη τιμή να παίξουμε αυτό το φιλικό με τη Λίβερπουλ σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο».