Παλικαρίσια στάθηκε ο Αρης απέναντι στη μεγάλη Ρόμα του Φραντσέσκο Τότι και παρά το ότι ηττήθηκε με 1-2, κρατούσε τη νίκη μέχρι το 70’ και θα μπορούσε να έχει προηγηθεί και δεύτερη φορά, αν στο 79’ το σουτ του Νταμαρλή μετά την απόκρουση του Σκορούπσκι δεν κατέληγε στο αριστερό δοκάρι της εστίας των Ιταλών.

Το 1-0 έγινε στο 17’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουντότζι. Η ισοφάριση για τους Ιταλούς ήρθε στο 70’ από τον Οσβάλντο, ενώ το τελικό 1-2 έκανε ο Μπράντλει στο 80’.

Παρών στο γήπεδο ήταν και ο Ανδρέας Τάτος ο οποίος αποθεώθηκε. Ο μέσος του Ολυμπιακού θα φορέσει και φέτος την φανέλα του Αρη, ως δανεικός από την ομάδα του Πειραιά. «Επιθυμία μου, από τις ομάδες της Ελλάδας, ήταν να έρθω στον Αρη. Έχω δεθεί με την ομάδα και αγωνιστικά γυρίζω σπίτι μου. Ακούγεται περίεργο, αλλά έτσι νιώθω. Πρόκειται και για ένα προσωπικό μου στοίχημα» δήλωσε ο Ανδρέας Τάτος στο ημίχρονο του αγώνα.

Αρης: Διούδης (56′ Μπουζάνης), Ηρακλής (76′ Λεμονής), Κύργιας, Πουλίδο, Μαργαρίτης (70′ Αγκάνθο), Παπαδόπουλος (76′ Νταμαρλής), Οικονομόπουλος (61′ Σουνάς), Σταυρόπουλος (61′ Κοτσαρίδης), Ουντότζι (61′ Καραγιάννης), Τριανταφυλλάκος (70′ Έλσνερ), Μανιάς (56′ Αγγελούδης).

Ρόμα: Σκορούπσκι, Καστάν (46′ Τάλο), Στρούτμαν (62′ Μπαρτζαρέτι), Μαρκίνιο (62 Ταντέι), Λαμέλα (46′ Μπράντλεϊ), Πιάνιτς (46′ Τότι), Μπενάτια (62′ Μπουρντίσο), Καρπάρι (46′ Ρομανιόλι), Ντοντό (62′ Βέρε), Μποριέλο (62′ Οσβάλντο), Τοροσίδης (62′ Γερβάι).