Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει το παρών και περισσότερους από 2000 οπαδούς της, ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα καλό, ο κόσμος αποθέωσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη όταν έφτασε στα Σπάτα, φώναξε συνθήματα υπέρ των Δέλλα, Γεωργέα και φυσικά δεν παρέλειψε να ζητήσει να κατασκευαστεί γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι τόσο μεγάλος ο πόθος του κόσμου να βρεθεί κοντά στους παίκτες της ΑΕΚ, που αρκετοί άφησαν τα αυτοκίνητά τους στη λεωφόρο, λόγω μποτιλιαρίσματος και έτρεχαν με τα πόδια προκειμένου να φτάσουν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Ο Τραϊανός Δέλλας στις πρώτες δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους του Τύπου, πριν ξεκινήσει η προπόνηση, είπε: «Κάνουμε μια αρχή και τα αφήνουμε όλα πίσω. Για να ξαναφέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της πρέπει και εκεί που της αρμόζει. Έγιναν πολλά πέρυσι, αλλά νομίζω έχουμε συμφωνήσει όλοι ότι πρέπει να τα αφήσουμε πίσω για το καλό της ομάδας. Ο κόσμος έχει αποδείξει πόσο αγαπά αυτή την ομάδα, πάρα πολλές φορές και εμείς το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ανταποδώσουμε αυτή την αγάπη που μας δίνουν και όλοι να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο γιατί βρισκόμαστε σ’αυτή την ομάδα. Ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια. Μου ζητήθηκε να αναλάβω εγώ το κομμάτι το αγωνιστικό. Είναι τεράστια ευθύνη και μεγάλη χαρά για μένα σ’αυτό το νέο ξεκίνημα να μου δίνουν τα ηνία της ομάδας. Θα το παλέψουμε όσα παιδιά είμαστε στο προπονητικό τιμ αλλά και όλοι μαζί να την φέρουμε εκεί που της αξίζει».