Η καταψήφιση του άρθρου 81 για τη δημοτική αστυνομία από τον κοινοβουλευτικό εκπροσώπο του ΠΑΣΟΚ Πάρι Κουκουλόπουλο, «δημιουργεί ζήτημα», όπως δήλωσε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Ο Π.Κουκουλόπουλος θα δώσει κάποιες εξηγήσεις, θα συζητήσει με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και θα ληφθούν οι αποφάσεις» ανέφερε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Όταν κάποιος είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος καλό είναι να έχει ξεκαθαρίσει τα θέματα από την αρχή. Αυτό είναι πιο έντιμο, γιατί εκφράζει τη γραμμή της παράταξης....» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος.

Για τον Απόστολο Κακλαμάνη, ο οποίος κατά την ομιλία του στη Βουλή εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός για διατάξεις του πολυνομοσχεδίου, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ είπε πως, όπως ενημερώθηκε, μετά την ομιλία του ο πρώην πρόεδρος της Βουλής αισθάνθηκε άσχημα και πήγε στο νοσοκομείο.

Τη στάση του Πάρι Κουκουλόπουλου καυτηρίασε από την πλευρά του και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ έθεσε θέμα εκπροσώπησης του κόμματος. «Τίθεται θέμα εκπροσώπησης του κόμματος νομίζω, ότι και ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι δυνατόν να εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ όταν δεν συμμερίζεται βασικές θέσεις του»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από