Από την αυριανή συζήτηση επί των άρθρων του πολυνομοσχεδίου θα εξαρτηθεί ποια θα ψηφίσει και ποια όχι ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, στη Βουλή, όπου συζητείται το πολυνομοσχέδιο.

Ο κ. Κακλαμάνης έλαβε το λόγο την ώρα που στα υπουργικά έδρανα βρισκόταν μόνον ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου και χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν είναι εικόνα κυβέρνησης αυτή. Στα υπουργικά έδρανα βρίσκεται μόνον ο κ. Συμεών Κεδίκογλου και δεν υπάρχει κανείς άλλος για να απαντήσει στα θέματα που θέτουμε. Δεν έχει το σθένος η κυβέρνηση να υπερασπιστεί τις διατάξεις που μας ζητά να ψηφίσουμε. Στα 20 χρόνια που βρίσκομαι στη Βουλή πρώτη φορά βλέπω τέτοιο θλιβερό θέαμα κυβέρνησης».

Και αφού απέδωσε τα εύσημα στον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη που αν και μη κοινοβουλευτικός υπουργός βρισκόταν νωρίτερα επί ώρες μέσα στην αίθουσα παρακολουθώντας τους ομιλητές, ο κ. Κακλαμάνης συνέχισε:

«Δεν θα μιλήσω σήμερα γιατί δεν με ενδιαφέρει να με ακούσουν οι ψηφοφόροι μου αλλά οι υπουργοί. Θα μιλήσω αύριο στα άρθρα και ανάλογα με τη συζήτηση θα αποφασίσω ποια θα ψηφίσω και ποια όχι.»

Και καταλήγοντας σημείωσε: «Αν δεν σκεφτόμουνα τους νεώτερους συναδέλφους που υπάρχουν στην αίθουσα θα έλεγα σε όλους πάμε να φύγουμε από εδώ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από