Την τελευταία του μάχη να πείσει τους δικαστές για την αναγκαιότητα της εξέτασης των πρώην μελών του ΚΥΣΕΑ δίνει σήμερα ο Ακης Τσοχατζόπουλος.
Οι δύο εισαγγελείς του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, Γεωργία Αδειλίνη και Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, έκοψαν χθες τις γέφυρες που θα μπορούσαν να φέρουν πρώην μέλη του ΚΥΣΕΑ στο βήμα του μάρτυρα για την υπόθεση με τις χρυσές μίζες.
«Ο κ. Τσοχατζόπουλος έχει πει ότι αυτεπάγγελτα πρέπει να κληθούν τα μέλη του ΚΥΣΕΑ να πουν ότι δεν δωροδοκήθηκε. Στην εύλογη ερώτηση του προέδρου ακούσαμε το παράδοξο ότι για να έρθουν θέλουν την ομπρέλα του δικαστηρίου. Να υποθέσουμε ότι άνθρωποι που κρατούσαν την τύχη του τόπου στα χέρια τους  φοβούνται να έρθουν στο δικαστήριο;», σημείωσε η κ. Αδειλίνη. Αίσθηση πάντως προκάλεσε η παρατήρηση του προέδρου Χρ. Κατσιάνη, ο οποίος απευθυνόμενος στους κατηγορουμένους είπε: «Ολοι είστε διατεθειμένοι να μην ξεκαθαρίσετε τίποτα. Πρέπει να παραδεχθούμε ότι κάποιοι ψεύδονται».
Από την πλευρά της υπεράσπισης της Βίκυς Σταμάτη προσκομίσθηκαν έγγραφα που δείχνουν ότι χρειάστηκε να υποβληθεί σε μερική μαστεκτομή, καθώς και το χαρτί με το οποίο η τράπεζα κατήγγειλε το δάνειο που είχε πάρει η κατηγορούμενη για την αγορά του ακινήτου επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από