Στο δεύτερο φιλικό του στην Αυστρία, ο ΠΑΟΚ όχι μόνον ικανοποίησε με την απόδοση του στο παιχνίδι εναντίον της σαφέστατα πιο έτοιμης Κοπεγχάγης, αλλα τη νίκησε κιόλας με 2-0. Ο Χουμπ Στέφενς, είδε τους παίκτες του όχι μόνον να κερδίζουν, αλλα και να πετυχαίνουν το δεύτερό τους γκολ με μια κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, που είχαν δουλέψει στην πρωινή προπόνηση. Το 1-0 το έκανε ο Λόρενς στο 71’ ενώ το 2-0 ήρθε στις καθυστερήσεις από τον Σαλπιγγίδη μετά μια στημένη φάση. «Το ότι αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις βγαίνουν και μέσα στο γήπεδο, δεν ικανοποιεί μόνον εμένα αλλα και τους ποδοσφαιριστές, που τους δίνει αυτοπεποίθηση» δήλωσε ο ολλανδός τεχνικός, ενώ αναφερόμενος γενικότερα στην κατάσταση της ομάδας, είπε: «Η Κοπεγχάγη, είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα, όμως εμείς πετύχαμε τα γκολ, ενώ οι αντίπαλοί μας δεν κατάφεραν να μας απειλήσουν. Παίξαμε φυσιολογικά, απλώς σε κάποιες στιγμές θα έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί». Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε και για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, αφού ο Ζήσης Βρύζας θα επιχειρήσει επαφή με τον εκπρόσωπο του Τζιμπούρ, προκειμένου να εξετάσει εκ νέου το ενδεχόμενο απόκτησης του αλγερινού επιθετικού. «Έχουμε ήδη μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτά που βλέπω» ήταν η απάντηση του Στέφενς ο οποίος συμπλήρωσε: «Έχουμε και δύο παιδιά που είναι ακόμη πίσω, τον Σπυρόπουλο και τον Λούκας. Μόλις ετοιμαστούν και αυτοί, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Στο πρώτο ημίχρονο, αγωνίστηκαν οι: Γιακουμής, Λίνο, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόπεθ, Κάτσε, Τζανδάρης, Ολίσε, Γεωργιάδης, Βούκιτς, Αθανασιάδης

Στο δεύτερο ημίχρονο, αγωνίστηκαν οι : Χακόμπο, Κίτσιου, Ποζατζίδης, Βίτορ, Κατσουράνης, Λάζαρ, Τζιόλης, Λόρενς, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Γιάννου.