Η Ζενίτ χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά όμως η απάντηση που πήρε ήταν ότι «δεν πωλείται».

Ο ρωσικός σύλλογος κινήθηκε για την απόκτηση του 22χρονου διεθνούς στόπερ των Ερυθρολεύκων, όμως την Πέμπτη το βράδυ η διοίκηση της ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται. Οι Ρώσοι είχαν αναφέρει ότι η προσφορά της Ζενίτ ήταν 5 εκατ. ευρώ, όμως πιθανότατα τα χρήματα να ήταν λιγότερα.

Όπως και να έχει ο Μανωλάς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και η διοίκηση της ΠΑΕ πιστεύει ότι τη νέα σεζόν και με την παρουσία του σε Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα θα ανεβάσει τη μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Στο μεταξύ ο αθλητικός διευθυντής της πειραϊκής ΠΑΕ Πιέρ Ισά συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τη Μαρσέιγ για τη μεταγραφή του Μοργκάν Αμαλφιτανό. Ο Ισά φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει με τον γάλλο μεσοεπιθετικό για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας όμως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τη Μαρσέιγ.

Η ομάδα της Μασσαλίας ζητούσε αρχικά 3 εκατ. ευρώ και έχει πέσει στα 2 εκατ.ευρώ για να παραχωρήσει στον Ολυμπιακό τα δικαιώματα του Αμαλφιτανό.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν προτείνει 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ εξετάζουν και την περίπτωση δανεισμού του Γάλλου με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2014. Στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα μετακινηθεί στον Πειραιά.

Εξάλλου ο Ολυμπιακός διέψευσε τα δημοσιεύματα περί διαπραγματεύσεων για τις μεταγραφές των Μπάριος, Γκαρκάνο.

Ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει την Παρασκευή (16.00)στο Γ. Καραϊσκάκης το νέο απόκτημα, τον 24χρονο σλοβάκο διεθνή εξτρέμ Βλάντιμιρ Βάις.

Σπουδαίο φιλικό ματς έκλεισαν οι νταμπλούχοι με τη Βαλένθια στο Μεστάγια( θα γίνει στις 10 Αυγούστου).

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στη Γερμανία.

Ο Ολυμπιακός επανήλθε με νέα ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Η ανανέωση των παλαιών κατόχων θα ολοκληρωθεί στις 13 του μήνα και από τις 16 Ιουλίου θα αρχίσει η διάθεση σε νέους κατόχους. Μέχρι την Πέμπτη είχαν πωληθεί 1200 εισιτήρια διαρκείας, αριθμός κατά πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με τις πρώτες ημέρες διάθεσης τους την περυσινή σεζόν.