Ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον κάθισε την Κυριακή για τελευταία φορά στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γουεστ Μπρομ.

Ο 71χρονος Σκωτσέζος αποθεώθηκε και πάλι από τους οπαδούς των δύο ομάδων που πήγαν στο Χόθορνς, αλλά και από τον Μπάτζι τη μασκότ της Γουεστ Μπρομ η οποία του έδωσε ως δώρο ένα κουτάκι με τσίχλες – μια από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες του σερ Αλεξ ήταν να μασάει νευρικά τσίχλα στον πάγκο.

Το συλλεκτικό κομμάτι του αγώνα των Μπέμπηδων με τη Γουέστ Μπρομγουιτς ήταν πάντως το πρόγραμμα, το οποίο κόστιζε τέσσερις λίρες και είχαν τυπωθεί 20.000 αντίτυπα. Οπως καταλαβαίνετε, έγινε ανάρπαστο.

Σε ότι αφορά το ματς, ο Φέργκιουσον δοκίμασε μία έκπληξη, αφού η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε 5-2 και τελικά δέχτηκε τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο! Το ματς τέλειωσε 5-5 και ασφαλώς τα τελευταία λεπτά της καριέρας του 71χρονου τεχνικού δεν θα ήταν καθόλου ευχάριστα…

Να σημειώσουμε ότι αποθέωση γνώρισε στο Ανφιλντ από τους οπαδούς της Λίβερπουλ ο Τζέιμι Κάραχερ ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά. Επίσης, το τελευταίο του ματς με τη Στόουκ έπαιξε και ο Μάικλ Οουεν.

Στο μεταξύ, η Τσέλσι, νίκησε 2-1 την Εβερτον (με γκολ του Τόρες στο 76′) και κατέλαβε την τρίτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, εξασφαλίζοντας την απ’ ευθείας συμμετοχή της στους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ. Η Αρσεναλ νίκησε εκτός έδρας τη Νιούκαστλ 1-0 (52′ Κοσιελνί) και με την τέταρτη θέση θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τέλος, η Τότεναμ, παρά τη νίκη της επί της Σάντερλαντ (1-0 με γκολ του Μπέιλ στο 89′), τερμάτισε στην πέμπτη θέση και θα αγωνιστεί στο Europa League.

Αλλα αποτελέσματα στην τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ: Λίβερπουλ-ΚΠΡ 1-0, Μάντσεστερ Σιτι-Νόριτς 2-3,

Σαουθάμπτον-Στόουκ 1-1, Σουόνσι-Φούλαμ 0-3, Γουέστ Χαμ-Ρέντινγκ 4-2, Γουίγκαν-Αστον Βίλα 2-2.