Οι τρεις νέες γυναίκες που επί μια δεκαετία παρέμειναν αιχμάλωτες του Αριέλ Κάστρο στο Κλίβελαντ τόνισαν μέσω του δικηγόρου τους πως είναι πολύ ευτυχισμένες που ξαναβρήκαν τους συγγενείς τους, αλλά προς το παρόν δεν θα μιλήσουν στους δημοσιογράφους.

Η Αμάντα Μπέρι 27 ετών, η Τζίνα ΝταΧεσούς 23 και η Μισέλ Νάιτ 32, τονίζουν πως είναι πολύ ευτυχισμένες που βρήκαν και πάλι τους δικούς τους ανθρώπους. Αυτό γράφει σύντομη κοινή τους ανακοίνωση που διάβασε ο δικηγόρος τους Τζέιμς Γούλεϊ.

«Ευχαριστώ τον κάθε ένα χωριστά για όσα έκαναν και όσα συνεχίζουν να κάνουν», επισημαίνει η Αμάντα Μπέρι, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η Τζίνα ΝταΧεσούς ζήτησε «από όλους να έχουν στο μυαλό τους πως χρειάζομαι χρόνο για να είμαι με την οικογένειά μου» και η Μισέλ Νάιτ είπε πως είναι «καλά στην υγεία της, ευτυχισμένη και ασφαλής».

Ο δικηγόρος πρόσθεσε πως οι τρεις γυναίκες δεν θα δώσουν καμιά συνέντευξη.

Ο Γούλεϊ εξήγησε πως «η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη», αλλά το πιο σημαντικό είναι πως οι τρεις αυτές γυναίκες «ζητούν να σεβαστούμε την προσωπική τους ζωή» και έχουν ανάγκη από «χρόνο, χώρο και προσωπικές στιγμές για να αισθανθούν δυνατές».

«Σας παρακαλώ σεβαστείτε το», είπε στους δημοσιογράφους. Αργότερα, ίσως να θελήσουν να μιλήσουν, όμως όχι «όσο εξελίσσεται η έρευνα και όσο δεν αισθάνονται έτοιμες», κατέληξε ο δικηγόρος τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από