Παλιές δόξες του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής έδωσαν το καθιερωμένο φιλικό της Μεγάλης Παρασκευής Βραδυποριακού-Ταλαιπωριακού στο δημοτικό στάδιο της Νίκαιας. Πιστοί στο ραντεβού τους οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής τίμησαν τον 52ο αγώνα-θεσμό που έγινε στη μνήμη των Στέλιου Μπέση, Κώστα Μεσολογγίτη και Βασίλη Τερκεσίδη.

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νίκαιας έκανε πολλές βραβεύσεις και τίμησε τις δύο ομάδες για την πρωτοβουλία τους στο ματς-θεσμό που διεξάγεται κάθε χρόνο τη Μεγάλη Παρασκευή.

Οι παλαίμαχοι της Προοδευτικής(Ταλαιπωριακός) έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και επικράτησαν των παλαιμάχων του Ολυμπιακού(Βραδυποριακός) με σκορ 4-3. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Αταγιάν (21′), Γούτης (52′), Δελακάς (55′), Θεολόγου (57′ με πέναλτι).

Τα γκολ των Ερυθρολεύκων πέτυχαν οι Γκόγκιτς (9′, 28′). Καλογερόπουλος (11′).

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΚΟΣ (Βετεράνοι Προοδευτικής): Μακρυωνίτης, Χατζηαθανασίου, Ιωαννίδης, Χόρτσας, Βιδάλης, Τσεβρενίδης, Κουράσης, Σπετσαρίας, Καλούδης, Άννης, Τσέβρετζης. Αγωνίστηκαν και οι Λαμπαδάριος, Καθάριος, Δελακάς, Θεολόγου, Ντάγκας, Τζαμαλής, Ξανθόπουλος, Σιγάλας, Γούτης, Προβατάς, Γιδάκος, Λαμπρινός, Λιθόπουλος, Παπαμιχαήλ, Φουράκης, Μπέσης.

ΒΡΑΔΥΠΟΡΙΑΚΟΣ (Βετεράνοι Ολυμπιακού): Ασπρογέρακας, Σιδέρης, Ιωαννίδης, Βαμβακούλας, Αγγελής, Γκαϊτατζής, Λουτσιάνο, Μπονόβας, Πουρσανίδης, Γκόγκιτς, Καλογερόπουλος. Επαιξαν και οι Αρζένης, Δαμιανίδης, Λάλας, Καλτσάς, Καλαμάρας, Καλίκας, Μπαρμπαρής, Γεωργουδάκης, Βαΐτσης, Κουμαριάς, Κτενάς, Παπαμιχαήλ, Μαργιόλης, Γκαβέζος, Γλύκας.

* Δημοσιεύματα του ρωσικού Τύπου αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός και η Ρούμπιν Καζάν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ανατόλι Τίμοστσουκ, ο οποίος το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Μπάγερν.

*Ο Ολυμπιακός κινείται για να αποκτήσει τον Σικαμπάλα αναφέρει αιγυπτιακή ιστοσελίδα! Το δημοσίευμα γράφει ότι οι Ερυθρόλευκοι μέσω ιταλικής εταιρείας έκαναν πρόταση 3 εκατ. ευρώ στη Ζάμαλεκ για την απόκτησή του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.