Ο Βασίλης Μπίλλης θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Sunlight, συμφερόντων του επιχειρηματία Π. Γερμανού.

Ο εδώ και τέσσερα χρόνια διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κωνσταντίνος Λαύκας αποχωρεί από τη θέση, ενώ θα παραμείνει ως σύμβουλος διοίκησης της εταιρείας μέχρι τα τέλη του έτους.

Ο κ. Λαύκας είχε καθοριστική συμβολή στην ανάπτυξη της Sunlight, καθώς συμμετείχε ενεργά στην ενίσχυση του εξαγωγικού προσανατολισμού της και στην εδραίωσή της στη διεθνή αγορά.

Ο κ. Μπίλλης, στέλεχος του ομίλου Olympia Development, ήταν μέχρι πρότινος υπεύθυνος για την ανάπτυξη όλων των θυγατρικών κινητής τηλεφωνίας, ειδικά για τις εταιρείες MTN που δραστηριοποιείται στην Κύπρο και Play που δραστηριοποιείται στην Πολωνία. Εχει τρέξει σημαντικά project για το γκρουπ, όπως αυτό στο Ουζμπεκιστάν, όπου ο όμιλος αγόρασε εταιρεία κινητής και αποεπένδυσε ύστερα από ένα χρόνο με κέρδη 200 εκατ. δολάρια.

Εχει εργαστεί ως σύμβουλος σε εταιρείες εξωτερικού και έχει απασχοληθεί σε ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Είναι γεννημένος το 1968 και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το βραβευμένο πανεπιστήμιο Insead της Γαλλίας.

Εχει προϋπηρεσία σε εταιρίες όπως η Γερμανός, η Unilever κ.ά. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο του Southampton στην Αγγλία και κάτοχος MBA από το Insead.