Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Kallithea Run» την Κυριακή 28-04-2013, θα πραγματοποιηθούν:

Α) Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω οδούς και Λεωφόρους, περιοχές Δήμων Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου & Πειραιά ως εξής:

Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γρ. Λαμπράκη και Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και κατά τις ώρες 06.00΄έως 12.00΄.

Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή), στο τμήμα της μεταξύ της γέφυρας Ζησιμοπούλου και της οδού Αιγέως και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και κατά τις ώρες 06.00΄έως 12.00΄.

Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή), στο τμήμα της από την συμβολή της με την οδό Δ. Φαληρέως έως την οδό Αιγέως , ρεύμα προς Καλλιθέα κατά τις ώρες 08.00΄έως 12.00΄.

Ανώνυμη οδός που αρχίζει από το Σ.Ε.Φ. και καταλήγει στη Λ. Ποσειδώνος κατά τις ώρες 08.00΄έως 12.00΄.

Β) Προσωρινή απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δαβάκη / Σιβιτανίδου και Μαντζαγριωτάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα κατά τις ώρες 06.00΄έως 12.00΄.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.