Χαμηλούς τόνους κρατούν στην Μπάγερν παρά το θριαμβευτικό 4-0 εις βάρος της Μπαρτσελόνα. Δεν είναι μόνο ο προπονητής Γιουπ Χάινκες ο οποίος έσπευσε να δηλώσει πως «ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα», αλλά και οι παίκτες.

«Εχουμε τη δυνατότητα να νικήσουμε κάθε αντίπαλο και είμαστε χαρούμενοι για την εμφάνισή μας. Ομως, μένει ένα ματς ακόμα», σημείωσε ο Φρανκ Ριμπερί.

«Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα σημειώναμε τέτοια νίκη εις βάρος της Μπαρτσελόνα», σχολίασε ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας Φραντς Μπεκενμπάουερ, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε πρόσθεσε: «Μια νίκη με 4-0 επί της καλύτερης ομάδας του κόσμου αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα όνειρο. Δεν είχα ποτέ στο παρελθόν παρόμοια εμπειρία».

«Μερικές φορές, κατά τη διάρκεια μιας καριέρας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη φράση «απόλυτο παιχνίδι». Αυτό έκανε η Μπάγερν» ήταν το σχόλιο του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας της Βαυαρίας Μπισέντε Λιζαραζού.

Από τους πρωταγωνιστές της Μπάγερν ήταν ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ: «Οταν αγωνίζεσαι σε έναν ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, οφείλεις να πολεμήσεις για τη νίκη. Ετσι αισθάνεσαι υπέροχα όταν το αποτέλεσμα είναι όπως αυτό με την Μπαρτσελόνα και το 4-0 είναι ένα αποτέλεσμα – όνειρο», είπε ο Μίλερ.