Το κύκλωμα που δρούσε με έδρα τη Θεσσαλονίκη δεν είναι το μόνο που εντοπίσθηκε το τελευταίο διάστημα. Επιχείρηση παράλληλης εξαγωγής φαρμάκων είχε στήσει έλληνας γιατρός ο οποίος είχε ιδρύσει οφσόρ στη Βουλγαρία, πουλώντας τα ελληνικά φάρμακα πιο ακριβά στο εξωτερικό, και εντοπίσθηκε από το ΣΔΟΕ.  Από τους ίδιους ελέγχους βρέθηκαν δύο φαρμακεία στη Ρόδο τα οποία είχαν αποστείλει σε χώρες του εξωτερικού φάρμακα αξίας 100.000 ευρώ μέσω της βουλγαρικής οφσόρ.

Ειδικότερα ο έλληνας γιατρός, του οποίου οι τραπεζικοί λογαριασμοί έχουν δεσμευτεί, εμπορευόταν φάρμακα προς χώρες της Βόρειας Ευρώπης, όπου και οι τιμές είναι πολύ υψηλότερες σε σχέση με αυτές που ισχύουν στη χώρα μας.

Για να ικανοποιήσει τα αιτήματα των ξένων πελατών του, συνέλεγε φάρμακα από τα ελληνικά φαρμακεία με αποτέλεσμα να δημιουργείται έλλειψη στην αγορά.

Σημειώνεται πως για τις αρρυθμίες που έχουν προκληθεί στην αγορά φαρμάκου έχουν ελεγχθεί μέχρι σήμερα συνολικά 250 φαρμακεία σε όλη τη χώρα και 4 μεγάλες φαρμακαποθήκες. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στην Τρίπολη το ΣΔΟΕ Πελοποννήσου έχει επιβάλει πρόστιμα ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ σε 2 φαρμακαποθήκες για εικονικές συναλλαγές φαρμάκων.