Μεγάλο ψαλίδι στο μπάτζετ αποφασίστηκε στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που από τα περίπου 28 εκατ. ευρώ μειώνεται στα 10! Στη γενική συνέλευση αποφασίστηκε ακόμη η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 15 εκατ. ευρώ, ενώ η νομικός Αθηνά Μπαλωμένου γνωστοποίησε ότι υπάρχει κάποιος επιχειρηματίας που θέλει να βάλει ένα μεγάλο ποσό (ακούστηκε για 2 εκατ. ευρώ), χωρίς όμως να αποκαλυπτεί το όνομά του. Αντιδράσεις υπήρξαν για τον Γιάννη Αναστασίου και τον Νίκο Νταμπίζα, με κάποιους να κάνουν λόγο για το ερυθρόλευκο παρελθόν του δεύτερου, ωστόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε ότι ο Καραγκούνης του είπε ότι «πρόκειται για ηθικό στοιχείο». Όπως φαίνεται, ο Νταμπίζας, τον οποίο δεν θέλουν οι οργανωμένοι οπαδοί, θα πάρει άλλο πόστο και όχι του τεχνικού διευθυντή. Σε ό,τι αφορά στον Αναστασίου υπήρξαν ερωτήματα που αφορούν τη μικρή εμπειρία του ως προπονητής με τον πρόεδρο να απαντάει «έχει δουλέψει στον Άγιαξ Κ-20 ετών». Παράλληλα, ενημέρωσε ότι θα έχει συνάντηση με τον παλαίμαχο άσο του ΠΑΟ Δημήτρη Σαραβάκο στον οποίο θέλει να δώσει πόστο με αυξημένες αρμοδιότητες. Στο τεχνικό τιμ θα παραμείνει και ο Γιάννης Βονόρτας, που θα είναι συνεργάτης του Αναστασίου.

Σε ό,τι αφορά στο ύψος του μπάτζετ στο αγωνιστικό κομμάτι τη νέα σεζόν θα είναι στα 5 εκατ. ευρώ από τα περίπου 17 εκατ. που ήταν το φετινό, ενώ συνολικά το μπάτζετ θα είναι στα 10 εκατ.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η μείωση των μελών του διοικητικού συμβουλίου από 20 σε 11. Το νέο 11μελες ΔΣ στο οποίο δεν θα είναι οι Δομάζος, Αντωνιάδης, Ελευθεράκης, θα αποτελείται από τους Αλαφούζο, Ηρειώτη, Κωνσταντίνου,Παναγόπουλο, Σωπήλη, Γούναρη, Λουκάκο, Παναγιωτίδη, Παπαδόπουλο,Καρανάσο και Μακρόπουλο.

Οι παλιοί μέτοχοι που θέλουν να συμμετάσχουν στην αύξηση κεφαλαίου μπορούν να το κάνουν ως τις 21 Ιουνίου.

Ένα από τα θέματα συζήτησης ήταν και η ΓΗΠΕΛ (εταιρεία για το γήπεδο στον Ελαιώνα) με τον Γιάννη Αλαφούζο να λέει μεταξύ άλλων «έμαθα από τα λάθη μου», ενώ έδειξε σιγουριά ότι δεν πρόκειται να κινηθεί κάποιος εναντίον της ΠΑΕ. «Μετά από επαφές που έχω κάνει δεν υπάρχει κίνδυνος να κινηθεί κάποιος εναντίον της ΠΑΕ. Αν παρεμπιπτόντως βρεθεί κάποιος και το κάνει τότε έχω δεσμευθεί ότι θα καταθέσω εγώ τα χρήματα που απαιτούνται. Και το λέω αυτό όχι επειδή έχω χρήματα αλλά γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα κινηθεί κάποιος εναντίον της ΠΑΕ».