Σοκαρίστηκε η νονά της Αθηνάς Ωνάση, Μαρίνα Δοδέρο, όταν πληροφορήθηκε ότι η διάσημη βαφτισιμιά της πούλησε το νησί Σκορπιός σε ρώσο Κροίσο. Η Μαρίνα Δοδέρο ζει στο Μπουένος Αϊρες της Αργεντινής και ήταν επιστήθια φίλη της μητέρας της Χριστίνας Ωνάση, μητέρας της Αθηνάς.

Η Δοδέρο ανέφερε στο «Εθνος της Κυριακής» ότι «δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι η Αθηνά θα έφτανε στο σημείο να δώσει το νησί που πάνω του βρίσκονται οι τάφοι της μητέρας, του παππού και του θείου της. Τα χρήματα δεν τα δημιούργησε μόνη της η Αθηνά για να κόψει μεμιάς τον ομφάλιο λώρο. Αν ζούσε η Χριστίνα δεν θα επέτρεπε ποτέ κάτι τέτοιο».

Η νονά της Αθηνάς Ωνάση θεωρεί ότι ο Σκορπιός αποτελεί τη ζωντανή ιστορία της οικογένειας και όταν άκουσε πως το νησί πουλήθηκε είπε μέσα της: «Δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Δεν θα μπορούσα να πιστέψω ότι η Αθηνά θα έκανε κάτι τέτοιο. Τα 30 στρέμματα γης που περιβάλλουν τους τάφους, βάσει της διαθήκης του Αριστοτέλη Ωνάση δεν πωλούνται». Η Δοδέρο επισημαίνει το χαμηλό κόστος συντήρησης των τάφων, αποκαλύπτει ότι «ο Αλέξανδρος έχει ταριχευτεί και τον βλέπεις όπως ακριβώς ήταν», ενώ παραπονείται ότι δεν της επέτρεψαν να ταριχεύσει και τη Χριστίνα.

Η κυρία Δοδέρο νόμιζε αρχικά ότι η Αθηνά αποφάσισε να πουλήσει το νησί για να βοηθήσει με τα χρήματα από την πώληση την Ελλάδα. «Αυτό θα το δεχόμουν» δήλωσε η νονά της Αθηνάς Ωνάση.