Πρόλαβε τον… Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου, που δήλωσε σε ολλανδικό σάιτ ότι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Πρασίνων για τα επόμενα τρία χρόνια. Από την πλευρά της ΠΑΕ δεν θέλησαν να ανακοινώσουν κάτι, ωστόσο όπως έλεγαν ο Αναστασίου είναι μεταξύ δύο τριών προπονητών με τους οποίους γίνονται συζητήσεις.

Ο Γιάννης Αναστασίου,  όπως όλα δείχνουν θα έχει στο προπονητικό τιμ και τον Γιάννη Βονόρτα, που είναι τώρα υπηρεσιακός.

O Αναστασίου δήλωσε στην ιστοσελίδα Voetbal International ότι η ομάδα που θα φτιάξει θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό στο μέλλον. «Στόχος μου είναι να δουλέψω γύρω από νέους και φιλόδοξους παίκτες, ώστε να χτιστεί μια νέα ομάδα. Η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά μου αρέσει. Το πλεονέκτημα μου είναι ότι γνωρίζω την ελληνική κουλτούρα και έχω επίσης έχω εργαστεί στην Ευρώπη», ενώ για τον Ολυμπιακό εξήγησε: «Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε με τον Ολυμπιακό στο μέλλον». Οι δηλώσεις του Αναστασίου πάντως είναι στη φιλοσοφία των διοικούντων της ΠΑΕ, που και για τη νέα περίοδο δεν βάζουν ψηλά τον πήχυ (πρωτάθλημα), αλλά θέλουν να φτιάξουν μία ανταγωνιστική ομάδα που, ίσως σε δύο χρόνια θα πάει για τίτλο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από