Ιστορία γράφει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες εξασφάλισαν θέση στα πλέι οφ και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ευρωπαϊκό εισιτήριο με αγχωτική νίκη (1-0) επί της Κέρκυρας.

Μία από τις προϋποθέσεις για να εκδοθεί το εισιτήριο είναι να εξασφαλίσει ο ΠΑΣ αδειοδότηση. Το χρυσό γκολ στο 74′ από τον Ιλιτς, λυτρώνοντας τους φιλάθλους των γηπεδούχων.

Το αποτέλεσμα σκόρπισε ενθουσιασμό, οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου σήκωσαν στα χέρια τον προπονητή τους και άπαντες στα Γιάννινα ετοιμάζονται να απολαύσουν την τελική φάση του πρωταθλήματος.

Οσον αφορά την εικόνα του αγώνα, ο ΠΑΣ κυριάρχησε, αλλά υστέρησε στην τελική προσπάθεια. Μάλιστα, στο 6′ ο Ντε Βινσέντι σημάδεψε το δοκάρι.   

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Λίλα, Γεωργίου (72′ Γιάκος), Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (89′ Κεϊτά), Ιλιτς (79′ Βίλα).

ΚΕΡΚΥΡΑ: Στρατηλάτης, Αθανασίου, Τσουμάνης, Πετρούσης, Βενέτης, Σταμόγιαννος (86′ Γκούμας), Κρητικός, Ηλιάδης, Αγρίτης (84′ Ντινιωτάκης), Λεόν, Κυβελίδης (55′ Γκέσιος).