Ελεύθεροι αφέθηκαν οι επτά φοιτητές που είχαν συλληφθεί ως εμπλεκόμενοι στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Τα επτά άτομα, στα οποία είχαν απαγγελθεί τέσσερις κατηγορίες, οι τρεις πλημμεληματικού χαρακτήρα και μία κακουργηματικού που αφορούσε το νόμο 189 περί διατάραξης κοινής ειρήνης με καλυμμένο πρόσωπο, οδηγήθηκαν εκ νέου την Παρασκευή στον ανακριτή.

Και οι επτά αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ σε δύο από αυτούς απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα και υποχρεώθηκαν να παρουσιάζονται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Δεκάδες συμφοιτητές των συλληφθέντων συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια για συμπαράσταση και με την ανακοίνωση της απόφασης ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Την Τετάρτη το μεσημέρι ομάδα περίπου 40 ατόμων κρατώντας λοστούς, πτυσσόμενα κλομπ, ξύλινα ρόπαλα και μαύρες σημαίες, εισέβαλαν στον χώρο του ιδρύματος στη διάρκεια εκδήλωσης φοιτητικής παράταξης, προκαλώντας φθορές ενώ δεν έλειψαν και οι συμπλοκές με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο φοιτητές, 19 και 21 ετών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από