Σπείρα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών με ταξί, εξάρθρωσαν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν στην Πάτρα και την Αθήνα, τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 36, 26 και 22 ετών που είχαν στην κατοχή τους 15 κιλά χασίς, ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο, που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επιχείρηση εξάρθρωσης της σπείρας άρχισε όταν άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία που είχαν, ήρθαν σε επικοινωνία με ένα μέλος της σπείρας. Στη συνέχεια και έπειτα από πολυήμερες διαπραγματεύσεις, συμφωνήθηκε η αγορά επτά κιλών χασίς, έναντι του χρηματικού ποσού των 9.000 ευρώ.

Για τη σύλληψη των δραστών, οργανώθηκε επιχείρηση, σε Πάτρα και Αθήνα, κατά την οποία αστυνομικός του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, προσποιούμενος τον ενδιαφερόμενο αγοραστή, συνάντησε τον 26χρονο στην Πάτρα, προκειμένου να προμηθευτεί τα ναρκωτικά. Ταυτόχρονα, άλλος αστυνομικός θα παρέδιδε την ίδια στιγμή το συμφωνημένο χρηματικό ποσό στον 22χρονο στην Αθήνα.

Στην κατοχή του 22χρονου στην Αθήνα, οι αστυνομικοί βρήκαν μεταξύ άλλων, οκτώ κιλά χασίς και μία ζυγαριά ακριβείας, ενώ στην κατοχή του 26χρονου στην Πάτρα, βρέθηκαν επτά δέματα κάνναβης συνολικού βάρους επτάμισι κιλών. Όσον αφορά στον 36χρονο συλληφθέντα, ήταν ο οδηγός του ταξί που επιτηρούσε από απόσταση τη συναλλαγή του αστυνομικού με τον 26χρονο. Μάλιστα στην κατοχή του 36χρονου βρέθηκε μικρή ποσότητα χασίς σε τρεις ξεχωριστές συσκευασίες.