Τον τρόμο σε Γερμανία και… Ιταλία έσπειρε η Μπάγερν συντρίβοντας 9-2 το Αμβούργο, ενόψει της αναμέτρησής της με τη Γιουβέντους αύριο στο Μόναχο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Η Μπάγερν έκανε τη Γιούβε να φοβάται», έγραψε η «Κοριέρε ντέλο Σπορτ», ενώ στα σχόλιά του ο ιταλικός Τύπος σημείωνε: «Η Μπάγερν έδειξε τους μυς της».
Φίλοι και εχθροί των Βαυαρών αναφέρονται σε ομάδα παγκόσμιας κλάσης. Οχι όμως και ο αθλητικός διευθυντής της, ο Ματίας Ζάμερ που φωνάζει για τα δύο γκολ που δέχθηκε η Μπάγερν στα τελευταία λεπτά. «Στα τελευταία παιχνίδια δείχνουμε πως είμαστε ανθρώπινοι. Τώρα όμως θέλω να γίνουμε μηχανές», είπε ο Ζάμερ, ο οποίος χαμογέλασε όταν πληροφορήθηκε πως διαιτητής του αγώνα με τη Γιούβε ορίστηκε ο Αγγλος Κλάτενμπεργκ. Είναι ο ίδιος διαιτητής που είχε διευθύνει πέρυσι τη νίκη της Μπάγερν 7-0 επί της Βασιλείας.
Οι Βαυαροί χρειάζονται ακόμα μία νίκη για να κατακτήσουν τον 23ο τίτλο τους στην Μπουντεσλίγκα, καθώς η Ντόρτμουντ με τη νίκη της 2-1 επί της Στουτγάρδης δεν τους επέτρεψε να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα σήκωνε την «πιατέλα» τον Μάρτιο.
Να σημειωθεί πως το Αμβούργο ηττήθηκε δεύτερη φορά στην ιστορία του με σκορ 9-2 (η πρώτη ήταν τον Μάρτιο του 1964 από τη Μόναχο 1860).

– Τα αποτελέσματα: Βόλφσμπουργκ – Νυρεμβέργη 2-2, Αουγκσμπουργκ – Αννόβερο 0-2, Ντύσελντορφ – Λεβερκούζεν 1-4, Μάιντς – Βέρντερ 1-1, Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ 2-0, Σάλκε – Χοφενχάιμ 3-0, Γκρόιτερ Φιρτ – Φρανκφούρτη 2-3.

Η βαθμολογία: Μπάγερν 72, Ντόρτμουντ 52.