Χωρίς να επιτευχθεί συμφωνία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η συνάντηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την τρόικα. Οι εκπρόσωποι των δανειστών θα επιστρέψουν στην Αθήνα στο τέλος του Μαρτίου. Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε ότι «είμαστε πολύ κοντά σε όλα».

Η συνάντηση μεταξύ των δύο μερών άρχισε περί τις 19:00. Εκτός από τον Πρωθυπουργό παρόντες ήταν τα μέλη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, ο κ. Στουρνάρας, ο κ. Σταϊκούρας, ο κ. Χατζηδάκης και ο κ. Μηταράκης.

Σύσκεψη νωρίτερα στο υπουργείο Οικονομικών

Σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιήθηκε από το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης μεταξύ στελεχών της κυβέρνησης και της τρόικας ενόψει της απογευματινής συνάντησης του Πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησαν ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας, και τους κ.κ. Χρ. Λαζαρίδη και Στ. Παπασταύρου.

Ο υποργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας μετά το τέλος της σύσκεψης μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε: η συζήτηση συνεχίζεται. Ορισμένα θέματα μπορεί να κλείσουν σήμερα».