Την υποκατάσταση του Κράτους και στον τομέα της Παιδείας επιχειρεί η Χρυσή Αυγή, η οποία με μία νέα ρατσιστική παρέμβαση ανήγγειλε την ίδρυση βρεφονηπιακών σταθμών μόνο για τα παιδιά των Ελλήνων.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός και Ηλίας Παναγιώταρος μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος στην Χερσόνησο Ηρακλείου, υποστήριξαν ότι πρέπει «να συνεχιστεί η Διάπλαση των Παίδων» και δήλωσαν ότι «οι βρεφονηπιακοί σταθμοί που θα ανοίξουν με ευθύνη της Χρυσής Αυγής θα δώσουν τη δυνατότητα σε ελληνικές οικογένειες, που δεν εξυπηρετούνται από τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς, να έχουν εκεί τα παιδιά τους».

Ακόμη ανέφεραν ότι θα συνεχιστούν και τα μαθήματα ελληνικής ιστορίας για τα παιδιά προκειμένου, όπως είπαν, τα ελληνόπουλα να μάθουν την πραγματική ιστορία της χώρας.

Παράλληλα εξαπέλυσαν επίθεση στην Αριστερά υποστηρίζοντας ότι, «για 38 χρόνια τα μηνύματα που έφταναν στα παιδιά μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία ήταν με στόχο την παραχάραξη της ελληνικής ιστορίας» στοχοποιώντας για αυτό μερίδα εκπαιδευτικών.

Στην ομιλία τους αναφέρθηκαν ακόμα στην άνοδο της Χρυσής Αυγής και υποστήριξαν ότι στόχος τους στις επόμενες εκλογές είναι να εκλέξουν δύο βουλευτές στην Κρήτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από